ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ.Σ. Καλλιθέα 03-08-2019

Ο Πρόεδρος Σπύρος Ερμείδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Σ. Καλλιθέα και ο Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Σπύρος Παπαδόπουλος, δεν ξεχνούν τον Νίκο Σαλευρή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την 1 Αυγούστου του 2013.

Τον άνθρωπο που υπηρέτησε για πάνω από 30 χρόνια το σύλλογο.
Τον εκπαιδευτικό, τον επιχειρηματία, που ξεχώρισε για τη δουλειά του, έχοντας αφήσει άξιους συνεχιστές του κληροδοτήματος του, τη σύζυγό του Γεωργία και τα παιδιά του Κώστα και Τάσο.

Τον άνθρωπο που εμπνεύστηκε, οραματίστηκε και συμπαρέσυρε και εμάς και όλη τη πόλη της Καλλιθέας και πέτυχε, η ομάδα μας να αγωνιστεί στα “σαλόνια” της Α Εθνικής για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια.

Ο Γ.Σ. Καλλιθέα δεν ξεχνά και τιμά την μνήμη του Νίκου Σαλευρή και ευχή μας είναι να καταφέρουμε να αγγίξουμε μέσα από την σκληρή δουλειά και την οργανωμένη προσπάθεια το όραμα εκείνου του ηγέτη, να γίνουμε συνεχιστές του και ο σύλλογος να πρωταγωνιστήσει και να βρεθεί ξανά στις υψηλότερες κατηγορίες.