ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Καλλιθέα 05-04-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Καλλιθέα 05-04-2019

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της Καλλιθέας, για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση στο πλαίσιο των εξ αναβολής αγώνων της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, με τους Αγίους Αναργύρους.


Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, με τον προπονητή να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του για τον αγώνα, ο οποίος και θα ανακοινώσει την 18άδα αύριο στο γήπεδο.


Αύριο το μεσημέρι πριν την αναμέτρηση έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί, στο γνωστό εστιατόριο της Καλλιθέας Μπαρμπαδήμος, γεύμα του ποδοσφαιρικού τμήματος και εν συνεχεία η ομάδα θα μεταβεί στο γήπεδο.


Η Διοίκηση της Καλλιθέας καλεί το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας, να έρθει το Σάββατο 06 Απριλίου 2019 στις 16:00, στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής με τους Αγίους Αναργύρους για να υποστηρίξει και να ενισχύσει με την παρουσία του, την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση, για τις εναπομείναντες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος, που αποτελεί και την τελευταία εντός έδρας επίσημη αναμέτρηση της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου.