«Μαζεύω Καπάκια, Μοιράζω Χαμόγελα»

«Μαζεύω Καπάκια, Μοιράζω Χαμόγελα»

Καλλιθέα 24-11-2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Μαζεύω Καπάκια, Μοιράζω Χαμόγελα»

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στα γραφεία της Καλλιθέας, με αφορμή τη συμμετοχή της ομάδας μας στην δράση «Μαζεύω Καπάκια, Μοιράζω Χαμόγελα».

Στόχος της δράσης είναι η συλλογή πλαστικών καπακιών, με σκοπό ύστερα από τη συγκομιδή ικανού αριθμού, να χορηγηθεί ένα αναπηρικό αμαξίδιο.

Έτσι και ο Γ.Σ. Καλλιθέα, με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα κ. Κωνσταντίνου Γκαργκάσουλα, ξεκίνησε πριν 14 μήνες να μαζεύει καπάκια, με σκοπό να μπορέσει ο σύλλογος να βοηθήσει έναν συμπολίτη μας που έχει ανάγκη από ένα αναπηρικό αμαξίδιο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΓΣ Καλλιθέα Ερμίδης Σπυρίδων, ο Γενικός Γραμματέας Γκαργκάσουλας Κωνσταντίνος, ο Γενικός Αρχηγός Μουράτης Τάσος, ο επικεφαλής της Παράταξης για την Καλλιθέα Λασκαριδης Λάζαρος, η Δημοτική Σύμβουλος Δαμουλίανου Κορίνα, ο Αντιδήμαρχος Δάφνης Υμηττού Ντίνος Νίκος, ο γνωστός παλιός διαιτητής και υποψήφιος Σύμβουλος για την Περιφέρεια Αττικής Ντόβας Φίλιππος, καθώς και πολλοί αθλητές των τμημάτων ποδοσφαίρου, στίβου και ενόργανης γυμναστικής και γονείς.

Εκ μέρους του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών και της ομάδας μπάσκετ ΑΤΛΑΣ, για την παραλαβή του υλικού, παρευρέθησαν ο Πρόεδρος Βίγλας Θανάσης και ο Γραμματέας Πηγιάκης Μανώλης.

Η Διοίκηση του Γ.Σ. Καλλιθέα θέλει να ευχαριστήσει για την πολύτιμη συμβολή τους, τον Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβο και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» κ. Κωνσταντίνο Ευσταθίου, οι οποίοι χορήγησαν για το σκοπό 10 μεγάλες μαύρες σακούλες με πλαστικά καπάκια, που είχαν συλλεχθεί από τους εργαζομένους των Δημοτικών Οργανισμών του Δήμου μας.

ΠΑΣΠΑ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ 21-11-2018

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *