ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Καλλιθέα 26-08-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Καλλιθέα 26-08-2019

Το Σάββατο το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, το τέταρτο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας μας με το Αιγάλεω, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με σκορ 0-0.

            Οι τριακόσιοι φίλαθλοι που βρέθηκαν στον αγώνα, παρακολούθησαν μία όμορφη αναμέτρηση με αρκετές φάσεις, ένα χαμένο πέναλτι από πλευράς φιλοξενούμενων, πάθος για νίκη από τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, αντάξιο της φανέλας και της ιστορίας τους, χωρίς όμως να επιτευχθεί κάποιο γκολ.

Σε αυτό το στάδιο όμως της προετοιμασίας, κατά το οποίο οι ποδοσφαιριστές δεν είναι ακόμη 100 % έτοιμοι για τις αγωνιστικές απαιτήσεις και συνθήκες του πρωταθλήματος, σε μία φάση στο πρώτο ημίχρονο, από υπερβολικό ζήλο, ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, πραγματοποίησε δυνατό μαρκάρισμα από λάθος υπολογισμό στον Μιχάλη Μαρη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Σπύρος Παπαδόπουλος, ο προπονητής Νίκος Παντέλης και όλη η οικογένεια της Καλλιθέας εκφράζουν τις ευχές τους στον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μαρη για ταχεία ανάρρωση, γρήγορη αποκατάσταση και να επιστρέψει γερός και δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

Τέλος, ευχαριστούμε τους φιλάθλους του Αιγάλεω για την άψογη συμπεριφορά στην αναμέτρηση και ευχόμαστε αυτή η άτυχη στιγμή να μην διαταράξει τις πολύ καλές σχέσεις των δυο συλλόγων.