Δυνατό φιλικό με Πανιώνιο η Καλλιθέα

Δυνατό φιλικό με Πανιώνιο η Καλλιθέα

            Το πρώτο φιλικό τεστ πραγματοποίησε χτες το απόγευμα η ομάδα μας στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, όπου επικράτησε με σκορ 3-1 απέναντι στο ΠΑΟ Ρουφ, με την αναμέτρηση να παρακολουθούν περίπου 200 φίλαθλοι.

Η ομάδα κατάφερε να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στο β΄ ημίχρονο, αλλά έμεινε πίσω στο σκορ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ο Στούπης με ωραία ενέργεια ξεμαρκαρίστηκε και με σουτ έξω από τη περιοχή πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ανέβασε ρυθμούς και ο Στούπης όπου από «εκτελεστής» έγινε δημιουργός και με μπαλιά στο κενό χώρο βρήκε τον Μαρουκάκη, ο οποίος με λόμπα έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 2-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με ατομική ενέργεια ο Μακρυγιάννης, όπου πέρασε δύο παίχτες βρήκε χώρο στο ύψος του πέναλτι και με σουτ, πέτυχε το 3-1.

Το τεχνικό επιτελείο μοίρασε το χρόνο συμμετοχής και αγωνίστηκαν : Λαδάς, Ντρούγκας, Γκρόσιος, Οικονόμου, Καλημέρης, Στούπης, Κώστας, Βασιλειάδης, Σουλελές, Καφτηράνης, Τσεβάς. Χρησιμοποιήθηκαν ακόμη οι Φαρμάκης, Αγγελόπουλος, Μαρουκάκης, Μπέλης, Μακρυγιάννης, Βελέτης, Μουρελάτος και Βιδάλης.

            Την Τετάρτη 14 Αυγούστου στις 18:30 η ομάδα μας θα έχει το δεύτερο δυνατό τεστ, όπου θα υποδεχθεί σε φιλική αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας τον Πανιώνιο, με την είσοδο για το κοινό να είναι ελεύθερη.