ΚΑΡΕ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ (31-10-2018)

ΚΑΡΕ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ (31-10-2018)

Η Καλλιθέα ανακοινώνει τις προσθήκες ακόμη τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους :

Σοφιάνης Γεώργιος, 22 ετών, ο οποίος αγωνίζεται ως σέντερ φορ, καθώς και ως δεξί εξτρέμ Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Καλλονής, όπου έγινε και για πρώτη φορά επαγγελματίας και πέρυσι αγωνιζόταν στον Αιγινιακό. Έχει παραστάσεις από τις επαγγελματικές κατηγορίες, έχοντας καταγράψει 53 συμμετοχές στην Football League και 5 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.

Kimbaloula Allan, 26 ετών, ο οποίος αγωνίζεται ως σέντερ φορ και στα άκρα. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις υποδομές της LOSC Lille, όπου έγινε και για πρώτη φορά επαγγελματίας και συνέχισε στις επαγγελματικές κατηγορίες στην Εσθονία και την Ρουμανία, με τελευταίο του σταθμό στην 1η Εθνική Ρουμανίας στην Foresta Suceava. Έχει καταγράψει 98 συμμετοχές ως επαγγελματίας, με παραστάσεις από προκριματικά των διοργανώσεων Europa League, όπου είχε 5 συμμετοχές και στα προκριματικά Champions League, όπου είχε 4 συμμετοχές.

Μήλιος Νικόλαος, 23 ετών, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ και μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις υποδομές του Παναιτωλικού, όπου έγινε και για πρώτη φορά επαγγελματίας και συνέχισε στον Αχαρναϊκό, τον Πανθρακικό, τον Αιγινιακό και πέρυσι αγωνιζόταν στην επαγγελματική μας ομάδα. Έχει καταγράψει 46 συνολικά συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες, εκ των οποίων 3 συμμετοχές στην Super League, 35 στην Football League και 8 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Czyzniewski Maciej, 33 ετών, ο οποίος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, ο οποίος έχει αγωνιστεί στις επαγγελματικές κατηγορίες της Κύπρου και της Πολωνίας με τελευταίους του σταθμούς την Νέα Σαλαμίνα και την Cartusia Kartuzy αντίστοιχα.

Η Διοίκηση της Καλλιθέας τους καλωσορίζει στο σύλλογο!

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στις 16.00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 1η αγωνιστική του 7ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας τον ΑΟ Χαλκίς. Η Διοίκηση της Καλλιθέας προσκαλεί τον κόσμο της πόλης μας να δώσει το παρόν και να ενισχύσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας.

Επίσης ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό ότι η είσοδος για τις Θύρες 1 και 3 θα είναι με εισιτήρια αξίας 5 € και στην Θύρα VIP 10 με εισιτήρια αξίας 10 €.