Δηλώσεις Παπαδόπουλου 27-01-2020

Δηλώσεις Παπαδόπουλου 27-01-2020

Ενθουσιασμό και μεγάλη χαρά γέμισε τους φιλάθλους της Καλλιθέας, η χθεσινή εμφάνιση, οι πολλές ευκαιρίες για να διευρυνθεί το σκορ και η κατάκτηση της νίκης απέναντι στον Φωστήρα, με σκορ 1-0.


Η Διοίκηση της Καλλιθέας θέλει να ευχαριστήσει το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας, που γέμισε το Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας και με την άψογη και κόσμια παρουσία του, συνέβαλλε στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας και στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Η Καλλιθέα με αυτές τις συμπεριφορές που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, μπορεί να ελπίζει για πολλά και να κοιτά με αισιοδοξία το μέλλον.


Η Διοίκηση της Καλλιθέας, θέλει να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια στους διαιτητές της χθεσινής αναμέτρησης με τον Φωστήρα, για την άψογη και σχεδόν αψεγάδιαστη διεύθυνση του αγώνα.


Όσον αφορά την χθεσινή ανακοίνωση του κ. Πανταζή, ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καλλιθέας, Σπύρος Παπαδόπουλος θέλει να δηλώσει τα εξής :


«Επειδή η επιθετική στο πρόσωπο μου ανακοίνωση του κ. Πανταζή αποτελεί τη συνέχεια της αντιστοίχως επιθετικής ανακοίνωσής του μετά την αναμέτρηση του 1ου γύρου στον Ταύρο, όπου η αποστολή της ομάδας μας και οι φίλαθλοί μας γεύτηκαν από πρώτο χέρι, την «φιλοξενία» του κ. Πανταζή.
Επειδή τόσο η δική μου στάση στον να μην απαντήσω, αλλά και του συλλόγου, που μοναδικό γνώμονα είχε την εκτόνωση της κατάστασης και η σιωπή ενδεχομένως να θεωρήθηκε από κάποιους ως αδυναμία.


Σχετικά με τα όσα έσπευσε να «καταγγείλει» ο κ. Πανταζής, με ανακοίνωσή του μέσα από το πούλμαν της ομάδας κατά την επιστροφή της αποστολής του Φωστήρα στον Ταύρο, θα αναφερθώ για πρώτη και τελευταία φορά και δεν πρόκειται – όσο και εάν προκληθώ – να τον ακολουθήσω σε αντεγκλήσεις μέσω ανακοινώσεων.
Είμαι περήφανος που ξυπνάω κάθε μέρα 05:30 το πρωί
Είμαι περήφανος που δουλεύω 18 ώρες την ημέρα
Είμαι περήφανος που δεν χρωστάω πουθενά και
Είμαι περήφανος που μπορώ να λαμβάνω από παντού ενημερότητες.
Αναρωτιέμαι, σε ποιους άραγε έσπευσε να δικαιολογηθεί ο κ. Πανταζής, χρησιμοποιώντας φθηνές δικαιολογίες και ψέματα περί τραμπουκισμών και κακής διαιτησίας.
Στους υγιείς φιλάθλους του Φωστήρα που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας (τους οποίους και ευχαριστούμε για την κόσμια συμπεριφορά που επέδειξαν στην χθεσινή αναμέτρηση) ή όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση διαδικτυακά, σίγουρα όχι.
Δυστυχώς για αυτόν, η απόσταση μεταξύ Ταύρου και Καλλιθέας είναι τόσο κοντινή που δεν χωράνε τραπεζώματα.
Και για να κλείσουμε οριστικά το θέμα, με ανεπάγγελτους, που βγάζουν μεροκάματο από το ποδόσφαιρο, ούτε έχω, ούτε θέλω να έχω καμία σχέση και δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ».