Δύο στα δύο

Από την περίοδο 2009-2010 είχε η Καλλιθέα να πετύχει 2 στα 2 στην έναρξη του πρωταθλήματος και μάλιστα με δύο «διπλά» τότε.

Συγκεκριμένα στις 13 Σεπτεμβρίου 2009 είχε επικρατήσει εκτός έδρας με σκορ 1-0 του Αίαντα Σαλαμίνας και στις 20 Σεπτεμβρίου 2009 είχε επικρατήσει εκτός έδρας με σκορ 2-1 του Χαϊδαρίου, με τους Καλτσά και Μαρουκάκη να συμμετέχουν στις αναμετρήσεις.

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για την Καλλιθέα, ύστερα από το χθεσινό επιτυχημένο αποτέλεσμα, το οποίο «ζευγάρωσε» τις νίκες, με την εντός έδρας επικράτηση με σκορ 3-0 επί των Αγίων Αναργύρων, την οποία το ποδοσφαιρικό τμήμα αφιέρωσε στον φίλαθλο και παράγοντα του συλλόγου, Γεώργιο Θάνο, του οποίου είχε τελεστεί νωρίτερα το πρωί της Κυριακής το μνημόσυνο των σαράντα ημερών από το θάνατό του.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Γήπεδο του Δημοτικού Πάρκου Αθλητισμού και Αναψυχής και το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία.

Η Διοίκηση της Καλλιθέας θέλει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους μας που έδωσαν το παρόν στην αναμέτρηση, δημιούργησαν μία όμορφη ατμόσφαιρα με τα τραγούδια και τα συνθήματα τους και συνέβαλαν με την παρουσία τους δίνοντας ρυθμό στην επίτευξη της νίκης.