Έτοιμη η Καλλιθέα για αύριο

Έτοιμη η Καλλιθέα για αύριο

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της Καλλιθέας, εν όψει της κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης για τη 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας με τον Φωστήρα, με τη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας.
Στο ιατρικό δελτίο της ομάδας συνεχίζουν να είναι οι Διονύσης Μπέλης και Ηλίας Σταύρου, ενώ ο Νίκος Παντέλης κάλεσε όλους τους ποδοσφαιριστές για την αυριανή αναμέτρηση, με τον Καλτσά να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και να έχει μεγάλες πιθανότητες να έχει χρόνο συμμετοχής.
Υπενθυμίζουμε ότι η αναμέτρηση Φωστήρας – Καλλιθέα, θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 στις 16:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Ταύρου «Σπ. Γιαλαμπίδης». Κατόπιν συνεννόησης της Διοίκησης της Καλλιθέας και του Φωστήρα, οι φίλαθλοι της ομάδας μας που επιθυμούν να έρθουν και να ενισχύσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας και να δώσουν την απαραίτητη ώθηση, για να έχουν συνέχεια τα νικηφόρα αποτελέσματα, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αυριανό αγώνα από τη θύρα φιλοξενούμενων.