Φιλικό με ΑΟ Παλαιού Φαλήρου

Φιλικό με ΑΟ Παλαιού Φαλήρου

Μια πολύ δύσκολη για το σύλλογο ημέρα πέρασε, όπου συγγενείς, φίλοι, παλιοί και νυν προπονητές, ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φίλαθλοι έδωσαν το παρών στο Κοιμητήριο Καλλιθέας για το «ύστατο χαίρε» στο Γιώργο Θάνο.


Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Σπύρος Παπαδόπουλος, εκφράζοντας τις σκέψεις όλων, είπε : «Όλοι γνωρίζουν το μεγάλο μέγεθος της απώλειας από το χαμό του Γιώργου, τόσο για την οικογένειά του, αλλά και για την οικογένεια της Καλλιθέας.

Ότι και να πούμε θα είναι λίγο, μπροστά στα όσα προσέφερε πάνω από τριανταπέντε χρόνια στο σύλλογό μας, αλλά και εν γένει στον αθλητισμό της πόλης μας.

Είμαστε σίγουροι ότι από κάπου εκεί ψηλά, θα μας βλέπει, για να μας δίνει δύναμη και κουράγιο, να συνεχίσουμε και να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.»


Στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ Καλλιθέα επεξεργάζονται διάφορες ιδέες και σκέψεις για να τιμηθεί η προσφορά του Γιώργου Θάνου στον αθλητισμό και θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες σχετικές ανακοινώσεις για αυτό.


Συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Καλλιθέας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προπόνηση το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας.

Το Σάββατο 31/08 στις 18:00, η ομάδα μας θα υποδεχθεί σε φιλική αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας τον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, με την είσοδο για το κοινό να είναι ελεύθερη.

Στην είσοδο του γηπέδου, οι ενδιαφερόμενοι, θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.