ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ.Σ. Καλλιθέα 12-06-2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ.Σ. Καλλιθέα 12-06-2020

Νέα ημερομηνία της ‘Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης

Ενημερώνουμε τα μέλη του Γ.Σ. Καλλιθέα, ότι η ορισθείσα Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 αναβάλλεται και θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 στις 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης.

            Ο Επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καλλιθέας, αναφερόμενος στα τεκταινόμενα στο ποδόσφαιρο είπε :

            «Είναι πρωτόγνωρο και πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ με απόφασή της από της 30 Απριλίου επικύρωσε τις βαθμολογίες της Γ΄ Εθνικής και έδωσε το εισιτήριο ανόδου στην ομάδα μας για την ανώτερη κατηγορία.

Έχει περάσει σχεδόν 1,5 μήνας και ακόμη δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι αυτή η ανώτερη κατηγορία. Θα πρέπει να συσταθεί ΠΑΕ σε αυτή την ανώτερη κατηγορία ;

Και εάν ναι, ποιο θα πρέπει να είναι το μετοχικό κεφάλαιο ; Και το πρωτάθλημα αυτής της κατηγορίας πότε θα ξεκινήσει ;

Ερωτηματικά αναπάντητα όπως αυτά, αλλά και άλλα πολλά δεν μας επιτρέπουν να κερδίσουμε χρόνο και να προχωρήσουμε άμεσα στον καλύτερο δυνατό σχεδιασμό για τη νέα περίοδο. Έχουμε συμφωνήσει με προπονητικό κέντρο για την προετοιμασία της ομάδας, αλλά ποιες ημερομηνίες να κλείσουμε όταν δεν γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Να βασιστούμε σε φήμες που κυκλοφορούν, περί ενάρξεως των αγωνιστικών υποχρεώσεων στα τέλη Αυγούστου και να ελπίσουμε ότι θα επιβεβαιωθούν ;

Επιτέλους θα πρέπει οι Αρμόδιες Αρχές του ποδοσφαίρου να λάβουν άμεσα αποφάσεις και να ενημερώσουν τις ομάδες σε ποιο πλαίσιο να κινηθούν και σε ποιες ενέργειες θα πρέπει να προβούν. Ο χρόνος έχει αρχίσει και μετράει αντίστροφα και κάθε μέρα που περνάει είναι εις βάρος όλων».