Όλοι αύριο στο πλευρό της Καλλιθέας

Όλοι αύριο στο πλευρό της Καλλιθέας

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της Καλλιθέας, εν όψει της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης για τη 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας με τον Ερμή Κορυδαλλού, με τη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας.
Στο ιατρικό δελτίο της ομάδας συνεχίζουν να είναι οι Διονύσης Μπέλης, Ηλίας Σταύρου και Πέτρος Καλημέρης, οι οποίοι αναμένεται να τεθούν στην διάθεση του Νίκου Παντέλη από την ερχόμενη εβδομάδα. Ο ίδιος αναφερόμενος στο ματς τόνισε : «Σίγουρα παίξαμε πολύ καλά την προηγούμενη αγωνιστική με τους Αγίους Αναργύρους και αυτό είναι που μετράει, αλλά για εμένα το κυριότερο είναι ότι είχαμε καλή νοοτροπία και αυτή η νοοτροπία πρέπει να είναι ο οδηγός μας για τα επόμενα ματς. Δεν υπάρχει εύκολος αγώνας και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να δείξουμε το ίδιο πράγμα στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ερμή Κορυδαλλού. Όλα είναι θέμα νοοτροπίας».
Η Διοίκηση της Καλλιθέας καλεί το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας, να έρθει την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 στις 16:00, στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής με τον Ερμή Κορυδαλλού, για να υποστηρίξει και να ενισχύσει με την παρουσία του την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας και να δώσει την απαραίτητη ώθηση, για να έχουν συνέχεια τα νικηφόρα αποτελέσματα.