Προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας

Προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας

Έναν πολύ σημαντικό βαθμό πήρε η Καλλιθέα εχθές, στην εκτός έδρας αναμέτρηση στη Σαντορίνη με αντίπαλο τον Πανθηραϊκό, με σκορ 1-1 και με την ισοπαλία αυτή, παρέμεινε στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Σήμερα το μεσημέρι η Καλλιθέα προπονήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας και ο Λουκάς Καραδήμος έδωσε ρεπό για αύριο στους ποδοσφαιριστές του. Η προετοιμασία για την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με την Κηφισιά θα ξεκινήσει την Τετάρτη με την προπόνηση που θα διεξαχθεί στο βοηθητικό γήπεδο της Βάρης.
Η Διοίκηση της Καλλιθέας θέλει να ευχαριστήσει τη Διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανθηραϊκού, για την άψογη φιλοξενία και συμπεριφορά προς την αποστολή της ομάδας μας και τους συνοδούς.
Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καλλιθέας Σπύρος Παπαδόπουλος, θέλει να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στους διαιτητές της αναμέτρησης με τον Πανθηραϊκό, για την άψογη και σχεδόν αψεγάδιαστη διεύθυνση του αγώνα.


Επίσης, θέλει να εκφράσει την αλγεινή εντύπωση που έχει προκαλέσει με δημοσιεύματά του, ο Κυριάκος Παντζαρίδης που αρθρογραφεί σε site, ο οποίος όντας σε διατεταγμένη υπηρεσία αναφέρεται σε ανύπαρκτα και ψευδή γεγονότα και δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις εις βάρος της ομάδας μας.

Θα θέλαμε να τον παρακαλέσουμε να αφαιρέσει την Καλλιθέα από το ρεπορτάζ του και δεν θέλουμε με οποιοδήποτε τρόπο να ξαναασχοληθεί με την ομάδα μας.