Προπόνηση στο Καλαμάκι

Προπόνηση στο Καλαμάκι

Συνεχίστηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της Καλλιθέας, ενόψει της κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με το Μοσχάτο, με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Καλαμακίου. Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο της Βάρης.
Αμφίβολος για την αναμέτρηση με το Μοσχάτο είναι ο Άγγελος Μουρελάτος, ο οποίος είχε έναν τραυματισμό στο οικογενειακό διπλό της Δευτέρας με την Κ18 του συλλόγου μας και γίνεται αγώνας δρόμου για να τον έχει στη διάθεσή του ο προπονητής την Κυριακή.
Ο αγώνας της Κυριακής είναι ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς με αυτόν ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και είναι το τελευταίο ματς της χρονιάς. Ο προπονητής Νίκος Παντέλης έχει ζητήσει από τους παίχτες να είναι συγκεντρωμένοι και να έχουν τη σωστή νοοτροπία που τους έφερε όλα τα νικηφόρα αποτελέσματα. Η Διοίκηση από πλευράς της εδώ και 15 ημέρες, έχει υποσχεθεί «δώρο Χριστουγέννων» στους ποδοσφαιριστές, εφόσον ολοκληρώσουν με νίκες τους αγώνες με Κηφισιά, Ακράτητο και Μοσχάτο, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν πετύχει ήδη τα 2/3 του στόχου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Καλλιθέας εύχεται χρόνια πολλά, με υγεία και επιτυχίες, στα μέλη του συλλόγου που έχουν σήμερα την ονομαστική τους εορτή, στον Αντιπρόεδρο του συλλόγου Σπύρο Ερμίδη, στον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Σπύρο Παπαδόπουλο και στο μέλος του ΔΣ Σπύρο Αθανασάκη.