3ο Διεθνές Τουρνουά “Horizon Cup”

3ο Διεθνές Τουρνουά “Horizon Cup”

Η μεγάλη γιορτή των μικρών πρωταθλητών της ενόργανης γυμναστικής, το 3ο Διεθνές Τουρνουά “Horizon Cup”, έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο (12-13 Νοεμβρίου), για να παρουσιάσει στο κοινό της Θεσσαλονίκης τους μελλοντικούς πρωταγωνιστές του αθλήματος και να προσφέρει σπάνιο θέαμα. 

Συνολικά 150 αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 11 έως 16 ετών, από 50 συλλόγους της Ελλάδας και άλλων οκτώ χωρών (Βρετανία, Ισραήλ, Βουλγαρία, Κύπρος, Κόσοβο, Βόρεια Μακεδονία, Πολωνία, Ρουμανία), θα διεκδικήσουν το θερμότερο χειροκρότημα και τα μετάλλια, σ’ ένα τουρνουά ενόργανης που είναι μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα και διοργανώνεται από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και την Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Βορείου Ελλάδος (Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.).

Η αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας έχει διαμορφωθεί κατάλληλα και είναι πλέον πανέτοιμη να υποδεχθεί τις συμμετέχουσες αποστολές, αλλά και τους φιλάθλους, η είσοδος για τους οποίους θα είναι ελεύθερη καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα διαρκεί από τις 09:00 το πρωί έως αργά το απόγευμα, ενώ το Σάββατο στις 17:00 είναι προγραμματισμένη να γίνει η λαμπρή Τελετή Έναρξης.

Τα αποτελέσματα της διοργάνωσης θα είναι διαθέσιμα σε πραγματικό χρόνο (live score), μέσα από την πλατφόρμα https://live.horizon-cup.com.

Το “Horizon Cup” θα έχει επίσης σημαντική κοινωνική διάσταση και προσφορά, χάρη στην σύμπραξη με τον Σύλλογο «Αγάπη» Βασιλικής Κόμνου, ο οποίος κατά το διήμερο των αγώνων θα ενημερώνει τους θεατές για τις ενέργειές του, που περιλαμβάνουν την πρόληψη και την έγκαιρη αντιμετώπιση καρδιακών παθήσεων, τόσο στους χώρους άθλησης των παιδιών όσο και στα σχολεία, μέσα από την κατάλληλη ενημέρωση και από την απόκτηση απινιδωτών.

Παράλληλα, με πρωτοβουλία των διοργανωτών και με την αρωγή του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα τοποθετηθεί γιγαντοοθόνη στην Πλατεία Αριστοτέλους, από όπου θα προβάλλονται σε απευθείας μετάδοση επιλεγμένα στιγμιότυπα των αγώνων, μαζί με το εντυπωσιακό promo video της διοργάνωσης και μηνύματα από τους συνεργαζόμενους θεσμικούς φορείς, που θα καλούν τους φιλάθλους να βρεθούν στη Μίκρα και να απολαύσουν το θέαμα!

Δέσποινα ΣΑΓΚΑ θα εκπροσωπήσει τον ιστορικό μας σύλλογο στους Διεθνής αυτούς αγώνες.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο https://www.horizon-cup.gr

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης:

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

09:00 – 10:30:            Κορασίδες, 1ος Όμιλος (άλμα, ασύμμετροι ζυγοί)

11:00 – 12:30:            Κορασίδες, 2ος Όμιλος (άλμα, ασύμμετροι ζυγοί)

13:00 – 14:40:            Κορασίδες, 3ος Όμιλος (άλμα, ασύμμετροι ζυγοί) Παίδες, 1ος Όμιλος (έδαφος, πλάγιος ίππος, κρίκοι)

15:00 – 16:50:            Νεάνιδες / Κορασίδες, 4ος Όμιλος (άλμα, ασύμμετροι ζυγοί)  Παίδες, 2ος Όμιλος (έδαφος, πλάγιος ίππος, κρίκοι)

17:00 – 17:45:            Τελετή Έναρξης

19:00 – 20:40:            Νεάνιδες, 5ος Όμιλος (άλμα, ασύμμετροι ζυγοί)   Έφηβοι, 3ος Όμιλος (έδαφος, πλάγιος ίππος, κρίκοι)

21:00 – 22:00:            Απονομές μεταλλίων

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

09:00 – 10:30:            Κορασίδες, 1ος Όμιλος (δοκός ισορροπίας, έδαφος)

11:00 – 12:30:            Κορασίδες, 2ος Όμιλος (δοκός ισορροπίας, έδαφος)

13:00 – 14:40:            Κορασίδες, 3ος Όμιλος (δοκός ισορροπίας, έδαφος) Παίδες, 1ος Όμιλος (άλμα, δίζυγο, μονόζυγο)

15:10 – 16:50:            Νεάνιδες / Κορασίδες, 4ος Όμιλος (δοκός ισορροπίας, έδαφος) Παίδες, 2ος Όμιλος (άλμα, δίζυγο, μονόζυγο)

17:20 – 19:00:            Νεάνιδες, 5ος Όμιλος (δοκός ισορροπίας, έδαφος)  Έφηβοι, 3ος Όμιλος (άλμα, δίζυγο, μονόζυγο)

19:30 – 20:30:            Απονομές μεταλλίων / Τελετή Λήξης

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *