Αναφορά αγώνων 18-19/02/2023

Αναφορά αγώνων 18-19/02/2023

Κ8

Αναφορά αγώνων Σαββάτου – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

Γκρουπ Α ΓΣ Καλλιθέα – Αετός Κορυδαλλού 2-1

Γκρουπ Β ΓΣ Καλλιθέα – Ορφέας Αιγάλεω 0-1

Και τα 2 γκρουπ ευχαριστήθηκαν τους αγώνες και φύγανε απο τό γήπεδο με χαμόγελα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!

Αναφορά αγώνων Κυριακής – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

Τη Κυριακή η Κ8 έδωσε 2 παιχνίδια στον Μινώταυρο. 

Το Κ8 Μπλε παρά το γεγονός πως έχασε από τον Ολυμπιακό 7-1 έπαιξε πολύ καλά δημιουργώντας φάσεις και τα παιδιά ευχαριστήθηκαν τον αγώνα. Στο τέλος όλοι έφυγαν με χαμόγελα.

Το Κ8 Ασπροι κέρδισε τον Ολυμπιακό με σκορ 5-4 σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις πολλά γκολ και χαμόγελα από όλους. Όλοι ευχαριστημένοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα και έφυγαν χαρούμενοι από το γήπεδο 

Κ10

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Χατζάκης Μιχάλης

Η ομάδα μας ηττήθηκε 8-3 από την ομάδα των Diamonds, στην οποία αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τον τρόπο που παίζει. Ήταν ένας αγώνας με αρκετές ευκαιρίες και για τις 2 ομάδες και όλα τα παιδιά ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι, με ιδανικό καιρό για ποδόσφαιρο. 

Κ12  

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

Το Κ12 Άσπροι αντιμετώπισε την ομάδα του Ολυμπιακού στον Μινώταυρο τη Κυριακή. Σε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ και φάσεις η Κ12 κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 7-2. Όλα τα παιδιά παίξανε και ευχαριστήθηκαν τον αγώνα, στον οποίο δημιούργησαν ωραίες φάσεις και συνεργασίες όπως και όμορφα γκολ.

Κ14

Αναφορά αγώνων – Προπονητής Γεράνιος Παύλος

Κ14Β – Παννεαπολικός 2- 7

Σκόρερς : Πρεσβείας, Καλουδης

Μοιράστηκε ο χρόνος σε όλα τα παιδιά,πολυ καλη προσπάθεια γενικά 

Κ16Α

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Ντούνιας Γιώργος

ΤΡΑΧΩΝΕΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ 1-3

Σκόρερς: Καραγιάννης, Φαφαλιός, Τετραδάκος

Η ομάδα μετά από ένα χρονικό διάστημα τριών εβδομάδων παρουσίασε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Έδειξε στοιχεία που τελευταία είχαν εκλείψει από το παιχνίδι μας όπως η δημιουργία, η κυριαρχία στο παιχνίδι, η κατοχή της μπάλας αλλά και αρετές όπως η συλλογικότητα, η μαχητικότητα, η θέληση, το πάθος και η διψα για νίκη. Παρ ότι είχαμε την πρωτοβουλία στο πρώτο ημίχρονο, μείναμε πίσω στο σκορ. Ύστερα, με την βοήθεια των αλλαγών που πραγματοποιήθηκαν τα παιδιά με αμέριστη προσπάθεια καταφέρανε να ανατρέψουν το σκόρ βασιζόμενοι πάντα πάνω στο μοτίβο του δικού μας πλάνου παιχνιδιού. Σημαντικό ήταν ότι πήραν αρκετο χρόνο συμμετοχής σχεδόν όλα τα παιδιά.

Κ16Β

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

Καλλιθέα – Valencia 1-4

Ένα κακό παιχνίδι για την ομάδα μας. Μπήκαμε πολύ χαλαρά στο 1ο ημίχρονο επιτρέποντας στους αντιπάλους να σκοράρουν 3 φορες. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να μειώσουμε το σκορ με γκολ του Λέσι, αλλά δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Τελικό σκορ 4-1

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *