Αναφορές Αγώνων 02 - 03/03/2024

Αναφορές Αγώνων 02 - 03/03/2024

Κ07 (SOCCERINO)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα – ΟΣΦΠ Σεπολίων 4-8

Η ομάδα μας αντιμετώπισε την Σχολή Ολυμπιακού Σεπολίων τη Κυριακή, σε ένα παιχνίδι που δεν διευκόλυνε τα παιδιά μας λόγω διαφόρων ηλικίας. Τα παιδιά του Ολυμπιακού ήταν αρκετά μεγαλύτερα, έπειτα από ενημέρωση του ίδιου του προπονητή, με αποτέλεσμα να μην είναι ρεαλιστικό το παιχνίδι και οι διαφορές πολύ μεγάλες. Ωστόσο τα παιδιά το προσπάθησαν και δεν έδωσαν σημασία σε αυτό, ενώ χάρηκαν το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του και αυτό είναι το σημαντικότερο.

Κ09 (Μπλε – SOCCERINO)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα – Thunders 7-3

Η ομάδα μας αντιμετώπισε τους Thunders την Κυριακή στο Ρέντη Αρένα. Τα παιδιά έκαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με συνεργασίες, ωραίες ατομικές προσπάθειες και σωστές επιλογές, ενώ βγάλανε πράγματα από τις προπονήσεις. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε πάρα πολλές φάσεις και να πετύχουμε 7 τέρματα, ενώ 3 πέτυχαν οι Thunders. Εκτός της νίκης, τα παιδιά είχαν καλή παρουσία και αρκετά αξιόλογη προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια σε όλους!!

Κ11 (Μπλε – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

ΓΣ Καλλιθέα – ΟΣΦΠ Αλίμου 2-6

Το πρωί της Κυριακής αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό Αλίμου στο γήπεδο του Άλμα Κλαμπ. Τα παιδιά έπαιξαν και ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες και σκοράροντας 2 γκολ. Παρ’ όλα αυτά οι αντίπαλοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν καλύτεροι, καταφέρνοντας να φύγουν από το γήπεδο με τη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια!!!

Κ11 (Άσπροι – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

ΓΣ Καλλιθέα – ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης 0-6

Το μεσημέρι της Κυριακής αντιμετωπίσαμε την ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης στο γήπεδο του Άλμα Κλαμπ. Τα παιδιά ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρουμε να σκοράρουμε. Από την άλλη πλευρά οι αντίπαλοι εκμεταλλεύτηκαν σχεδόν όλες τις ευκαιρίες τους, με αποτέλεσμα να φύγουν από το γήπεδο με τη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια!!!

Κ13 (Μπλε – ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

ΓΣ Καλλιθέα – Θύελλα Αγ. Δημητρίου 0-7

Το μεσημέρι του Σαββάτου αντιμετωπίσαμε την Θύελλα Αγίου Δημητρίου στο γήπεδο του Άλμα Κλαμπ. Δυστυχώς η ομάδα μας δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες, λόγω των πολλών απουσιών που είχαμε, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να υπερτερήσουν στο παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά έκαναν την προσπάθεια τους, παλεύοντας το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Κ13 (Άσπροι – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνων – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα  – Τερψιθέα 1-1

Η ομάδα μας αντιμετώπισε στο Άλμα Κλαμπ την Τερψιθέα Γλυφάδας. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, βρισκόμασταν έξω από τη περιοχή των αντιπάλων δημιουργώντας φάσεις σε κάθε λεπτό του παιχνιδιού, με τα σουτ να καταλήγουν είτε στο δοκάρι είτε εκτός εστίας, είτε στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα. Εκτός από τη 1 φορά που σκοράραμε δεν καταφέραμε να πετύχουμε άλλο τέρμα, ενώ σε αντεπίθεση και στη μοναδική ευκαιρία της αντίπαλης ομάδας δεχτήκαμε την ισοφάριση. Συγχαρητήρια σε όλους!!

Κ13 (Γαλάζιοι – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα – Ηρακλής 0-1

Σε ένα ωραίο και ισορροπημένο παιχνίδι η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Ηρακλή, όπου ηττήθηκε με σκορ 1-0. Ωστόσο, η προσπάθεια και η συγκέντρωση των παιδιών σε όλη τη διάρκεια ήταν εμφανής και αυτό είναι πολύ θετικό για όλα τα παιδιά. Συγχαρητήρια σε όλους !!

Κ15 ( ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ – 16ος Όμιλος)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

Λέοντες – ΓΣ Καλλιθέα 5-1

Η ομάδα μας αντιμετώπισε τους Λέοντες στο Ρουφ το απόγευμα του Σαββάτου. Τα παιδιά μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, με όρεξη και διάθεση και προηγηθήκαμε νωρίς με τον Καλούδη. Ωστόσο, η απροσεξία και η έλλειψη συγκέντρωσης σε ορισμένα διαστήματα του παιχνιδιού μας στοίχισαν και μας οδήγησαν σε λάθη κυρίως στις μεταβιβάσεις μας με αποτέλεσμα να χάνουμε γρήγορα τη κατοχή. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η αντίπαλη ομάδα και πέτυχε 5 γκολ, 2 στο πρώτο ημίχρονο και 3 στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να κυνηγάμε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του. Σε κάθε περίπτωση, το σκορ δεν ανταποκρίνεται τόσο στην πραγματική εξέλιξη και ροή του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά, τα παιδιά έδειξαν διάθεση και όρεξη, ενώ δημιουργήσαμε τελικές προσπάθειες, οι οποίες ωστόσο δεν κατέληξαν σε γκολ. Αξιόλογη προσπάθεια από όλους. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την επιμονή και την προσπάθεια τους, ακόμα και όταν το σκορ διευρύνθηκε.

Κ17 (ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ – 14ος Όμιλος)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Νικολάου Ανδρέας

Δάφνη Π. Φαλήρου – ΓΣ Καλλιθέα 3-3

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες μας μπήκαν συγκεντρωμένοι έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού και με σωστή κυκλοφορία και ανάπτυξη, δημιούργησαν ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν. Στη συνέχεια, έπειτα από ένα λάθος στην άμυνα μας, δώσαμε έτοιμο γκολ στον αντίπαλο. Μένοντας όμως συγκεντρωμένοι καταφέραμε να φτάσουμε σύντομα στην ισοφάριση, μετά από κόρνερ και κεφαλιά από τον Φάνη Καραγιάννη. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου είχαμε και δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να αποκτήσουμε το προβάδισμα, με τη μία μάλιστα να καταλήγει στο δοκάρι. Σκορ ημιχρόνου 1-1. Μπαίνοντας στο παιχνίδι, στην προσπάθεια ανάπτυξης της επίθεσης, κάναμε ακόμα ένα λάθος και βρεθήκαμε ξανά πίσω στο σκορ πολύ νωρίς. Πεισμώνοντας ακόμα περισσότερο, οι παίκτες μας δεν σταμάτησαν λεπτό να τρέχουν και να δημιουργούν ευκαιρίες και μετά από λίγη ώρα μετά από όμορφη ενέργεια του Βασίλη Σκούρα και με κάθετη πάσα έδωσε έτοιμο γκολ στον Γιάννη Τετραδάκο. Περίπου 10 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα και ενώ είχαμε την υπεροχή, δεχθήκαμε άλλο ένα γκολ αυτή τη φορά από κόρνερ. Χωρίς να μας επηρεάσει ψυχολογικά το ότι βρεθήκαμε τρίτη φορά πίσω στο σκορ, επιμείναμε και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε ξανά, με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Βασίλη Σκούρα. Παρά το αποτέλεσμα, με το οποίο δεν είμαστε ευχαριστημένοι, από τον αγώνα κρατάμε σαφώς την αγωνιστική εικόνα και το σωστό παιχνίδι που παίξαμε, αλλά κυρίως την υποστήριξη, την εμπιστοσύνη και την εμψύχωση που έδειξαν οι παίκτες μας ο ένας στον άλλον σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Κ17 (ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ – 16ος Όμιλος)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

ΓΣ Καλλιθέα – Ιάσων 1-3

Το απόγευμα του Σαββάτου αντιμετωπίσαμε στην έδρα μας την ομάδα Ιάσων. Δυστυχώς δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 5ο λεπτό ο αμυντικός μας έκανε μια λάθος επιστροφή στον τερματοφύλακα, με αποτέλεσμα να πάρει την μπάλα ο αντίπαλος επιθετικός και να σκοράρει. Λίγα λεπτά μετά οι αντίπαλοι κατάφεραν να διευρύνουν τη διαφορά κάνοντας το 2-0. Στο σημείο αυτό η ομάδα μας ανέβηκε καταφέρνοντας να βρει τον τρόπο με σουτ του Βαγγέλη Γκέλια και να μειώσει το σκορ. Ένα λεπτό αργότερα από λάθος πίεση η άμυνα μας βρέθηκε εκτεθειμένη, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοι κάνοντας το 1-3. Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας κατάφερε να πιέσει ασφυκτικά τους αντιπάλους χωρίς όμως να καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια!!!

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *