Αναφορές Αγώνων 04-05/03/2023

Αναφορές Αγώνων 04-05/03/2023

Κ8

Αναφορά αγώνων Σαββάτου – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

Γκρουπ Α ΓΣ Καλλιθέα – Thunders 3-0

Γκρουπ Β ΓΣ Καλλιθέα – Thunders  1-1

Και τα δυο γκρουπ έπαιξαν με μια πολύ καλή ομαδα τους thunders. Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα μας νίκησε με σκορ 3-0, ενώ στο δεύτερο έληξε 1-1. Παρολαυτα δεν έχει σημασία το σκορ, αφού και οι 2 ομάδες ευχαριστηθηκαν το παιχνίδι και φύγανε από το γηπεδο με χαμόγελα!!

Κ10

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Γεράνιος Παύλος

ΓΣ Καλλιθέα – Ατρόμητος Πειραιά 6-1

Πολύ καλή εμφάνιση των παιδιών που μοιράστηκαν τον χρόνο συμμετοχής ισόποσα. Δημιούργησαν ευκαιρίες, έβαλαν γκολ και γενικά όλα τα παιδιά έφυγαν με χαμόγελα από το γήπεδο, που είναι και το σημαντικότερο γεγονός ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Κ12 (Α γκρουπ)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Χατζάκης Μιχάλης

ΓΣ Καλλιθέα– Άφοβος 4-1

Οι αθλητές μας πραγματοποίησαν έναν πολύ καλό αγώνα, εφαρμόζοντας συνεργασίες, ατομικές ενέργειες και συνδυαστικό παιχνίδι. Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι με την εικόνα της ομάδας, η συμπεριφορά των παιδιών ήταν άψογη, ενώ παράλληλα έγιναν πράξη οι βασικοί στόχοι της προπόνησης!

Κ14 (Α γκρουπ)

Αναφορά αγώνων – Προπονητής Γεράνιος Παύλος

Κοψαχείλα – ΓΣ Καλλιθέα  4-1

Μετά από καιρό η αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Υπήρξε μεγάλη δυσκολία στην κυκλοφορία της μπάλας και στην δημιουργία ευκαιριών σε σχέση με άλλα παιχνίδια, καθώς η πίεση της αντίπαλης ομάδας ηταν έντονη και αποτελεσματική.

Κ14 (Β γκρουπ)

ΓΣ Καλλιθέα – Δάφνη Π.Φαλήρου 7-1

Πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας με την βελτίωση των παιδιών να είναι εμφανής, εφαρμόζοντας αποτελεσματικά πολλούς προπονητικούς στόχους, όπως την δημιουργία παιχνιδιού απο τον τερματοφύλακα, στην κυκλοφορία της μπάλας με αυτοματισμούς και συνεργασίες και ατομικες πρωτοβουλίες στο επιθετικό τρίτο. Σκόρερ : Πρεσβείας 3 γκολ, Καλούδης 2 γκολ, Καραγιαννίδης και Αθανασάκης

Κ16Α

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Ντούνιας Γιώργος

ΓΣ Καλλιθέα – Δάφνη Π.Φαλήρου 2-7

Στο 10΄ η ομάδα μου έχασνε 0-3, από δύο αντεπιθέσεις και μία στατική φάση. Τα επόμενα 25΄  η ομάδα μου έπαιξε το πιο ποιοτικό και ορθολογικό παιχνίδι στην φετινή χρονιά. Αγωνιστικά καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού παρουσιάσαμε αρκετά αμυντικά προβλήματα που μας κόστισαν απανωτά γκολ. Ήταν μια πολύ κακή μας μέρα.

Σκόρερς: Βουλγαράκης, Γκούσα

Κ16 (Β γκρουπ)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

ΓΣ Καλλιθέα – Μίλωνας 1-1

Η ομάδα μας έκανε σε γενικές γραμμές ένα καλό παιχνίδι. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες όμως δεν καταφέραμε να ανοίξουμε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Σκορ ημιχρόνου 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε δυστυχώς ένα πολύ κακό παιχνίδι λόγω συνεχών διακοπών του παιχνιδιού. Στα αγωνιστικά οι αντίπαλοι κατάφεραν να σκοράρουν, όμως πολυ σύντομα ισοφαρίσαμε το σκορ με γκολ του Πάλλη. Τελικό σκορ 1-1

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *