Αναφορές Αγώνων 06 - 07/04/2024

Αναφορές Αγώνων 06 - 07/04/2024

Κ07 (SOCCERINO)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα – Αετός Κορυδαλλού 2-8

Στον αγώνα της Κυριακής η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Αετό Κορυδαλλού. Σε ένα ωραίο παιχνίδι, τα παιδιά διασκέδασαν και ευχαριστήθηκαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και προσπάθησαν για το καλύτερο, πάρα το τελικό σκορ. Συγχαρητήρια σε όλους !!

Κ09 (Μπλε – SOCCERINO)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα – Πανελλήνιος 1-2

Η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Πανελλήνιο την Κυριακή. Τα παιδιά παίξανε μετά από καιρό πάλι σε μεγάλο γήπεδο, ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος εξαιρετικοί και ήταν ενδεχομένως το καλύτερο τους φετινό παιχνίδι. Η εμφάνιση της ομάδας μας ήταν εντυπωσιακή, δημιουργώντας πάρα πολλές φάσεις με συνεργασίες και ατομικές προσπάθειες, σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και πετυχαίνοντας ένα γκολ. Παρά το γεγονός ότι παρουσιαστήκαμε καλύτεροι, και χωρίς να έχει κάνει φάση ο αντίπαλος, δύο λάθη στην άμυνα έγιναν γκολ από τον Πανελλήνιο. Εξαιρετική προσπάθεια από τα παιδιά και τους αξίζουν συγχαρητήρια !!!

Κ09 (Άσπροι – SOCCERINO)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Ιωσήφ Γιάννης

ΓΣ Καλλιθέα – Ερμής Κορυδαλλού 4-8

Η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Ερμή Κορυδαλλού στο γήπεδο του Soccerino . Όλα τα παιδιά που έδωσαν το παρόν, μοιράστηκαν τον χρόνο συμμετοχής και απόλαυσαν τον αγώνα που αυτός είναι ο στόχος μας. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για τη προσπάθεια!!!

Κ11 (Μπλε – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

ΓΣ Καλλιθέα – ΟΣΦΠ Αλίμου 2-4

Το πρωί του Σαββάτου αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό Αλίμου, στο γηπέδου του Alma Club. Τα παιδιά ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι, δημιουργώντας πολυάριθμες ευκαιρίες για γκολ. Παρ’ όλα αυτά, οι αντίπαλοι ήταν πιο αποτελεσματικοί, καταφέρνοντας να πάρουν τη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια!!!

Κ11 (Άσπροι – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Ντάνι Χρήστος

ΓΣ Καλλιθέα – Σούρμενα 0-2

Το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα μας αντιμετώπισε τα Σούρμενα. Ένα παιχνίδι με δυνατές φάσεις και ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες. Τα παιδιά έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια, όμως δεχτήκαμε δυο γκολ που έκριναν το παιχνίδι! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν!

Κ13 (Μπλε – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα – Ηρακλής 1-1

Η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Ηρακλή στο Alma Club. Η παρουσία μας ήταν εξαιρετική σε πολλά διαστήματα του παιχνιδιού, με τα παιδιά να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια από την αρχή μέχρι το τέλος. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές φάσεις, ύστερα από συνεργασίες με ωραίο ποδόσφαιρο και ήμασταν κοντά στο να πετύχουμε τέρμα. Η ομάδα μας κατάφερε να σκοράρει προς το τέλος του παιχνιδιού και να προηγηθεί, όμως λίγο αργότερα δεχτήκαμε την ισοφάριση από στατική φάση. Σε κάθε περίπτωση η παρουσία των παιδιών ήταν εξαιρετική και τους αξίζουν συγχαρητήρια!!!

Κ13 (Άσπροι Γαλάζιοι – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνων – Προπονητής Ντάνι Χρήστος

ΓΣ Καλλιθέα –  ΠΑΣ Αθηνών  3-0

Τη Κυριακή η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα του ΠΑΣ Αθηνών. Τα παιδιά έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και έβγαλαν πολύ ωραίους συνδυασμούς μέσα στο παιχνίδι. Έχοντας τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, τα παιδιά κατάφεραν και πέτυχαν 3 πολύ όμορφα γκολ. Στην άμυνα παρ’ ότι δεν απειληθήκαμε πολύ, όποτε χρειάστηκε οι παίκτες μας αντέδρασαν ανάλογα! Μπράβο για την όμορφη εμφάνιση σε όλα τα παιδιά!

Κ15 ( ΦΙΛΙΚΟ )

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Διαμαντόπουλος Νίκος

Άμιλλα Περιστερίου – ΓΣ Καλλιθέα  3-2

Στο γήπεδο Τσαλαβούτα η ομάδα μας παρατάχθηκε με πάρα πολλές απουσίες, όμως αυτό δε φάνηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού! Η εικόνα της ομάδας ήταν πάρα πολύ καλή, δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερα γκολ, αν ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι στα τελειώματα μας. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε από 2-0 σε 2-2, όμως ο αντίπαλος ήταν πιο εύστοχος και έκανε γκολ τις 3 ευκαιρίες που δημιούργησε! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις προσπάθειες τους!

Κ17 ( ΦΙΛΙΚΟ )

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

Θρίαμβος Χαϊδαρίου – ΓΣ Καλλιθέα  0-4

Το πρωί της Κυριακής αντιμετωπίσαμε τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, στα πλαίσια φιλικού αγώνα, στο γήπεδο “Τάκης Χαραλαμπίδης”. Η ομάδα μας κατάφερε να κυριαρχήσει καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, έχοντας την κατοχή της μπάλας κατά μεγάλο ποσοστό υπέρ της και καταφέρνοντας να πάρει τη νίκη με 4-0. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια!!!

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *