Αναφορές Αγώνων 09-10/12/2023

Αναφορές Αγώνων 09-10/12/2023

Κ07 (SOCCERINO)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Δεληγιάννης Στέλιος

ΓΣ Καλλιθέα – ΟΣΦΠ ΣΕΠΟΛΙΩΝ 2-7

Στον αγώνα της Κυριακής τα παιδιά της K7 έκαναν μια καλή προσπάθεια και ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ ΣΕΠΟΛΙΩΝ. Έγιναν βέβαια και κάποια λάθη και αστοχίες, τα οποία μέσα από τις προπονήσεις θα τα δουλέψουμε και θα καταφέρουμε μέρα με την μέρα να τα διορθώσουμε και να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Μπράβο σε όλα τα παιδιά!!

Κ09 (Μπλε – Renti Arena)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα – Ερμής Κορυδαλλού 7-2

Η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Ερμή Κορυδαλλού τη Κυριακή στο Renti Arena, κερδίζοντας με σκορ 7-2. Τα παιδιά έβγαλαν στο γήπεδο πάρα πολύ ωραία πράγματα, πάνω στα οποία δουλεύουν καθημερινά στην προπόνηση, ενώ δημιούργησαν πολλές φάσεις, καταφέρνοντας να σκοράρουν στις 7 εξ αυτών.

Το όμορφο κλίμα που υπάρχει είναι το σημαντικότερο και είναι αυτό που βοηθάει τα παιδιά να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό, χρησιμοποιώντας τόσο τη φαντασία τους, όσο και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους σε συνθήκες κανονικού παιχνιδιού. Μπράβο σε όλους!!

Κ09 (Άσπροι – Renti Arena)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα – Ερμής Κορυδαλλού 3-5

Η Κ9 άσπροι αντιμετώπισε τον Ερμή Κορυδαλλού. Σε ένα παιχνίδι με αρκετά γκολ, τα παιδιά διασκέδασαν έπαιξαν και ευχαριστήθηκαν τον αγώνα, ο οποίος έγινε κάτω από όμορφες συνθήκες. Η ομάδα μας πέτυχε 3 γκολ ενώ δέχτηκε 5 τέρματα.

Παρόλα αυτά  όλα τα παιδιά έμειναν ικανοποιημένα και χαρούμενα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη προσπάθεια!!!

Κ11 (Μπλε – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

ΓΣ Καλλιθέα – Άρης Βούλας ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

Κ11 (Άσπροι – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Ντάνι Χρήστος

ΓΣ Καλλιθέα – ΑΟΝ Αργυρούπολης 1-3

Το πρωί της Κυριακής η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα της ΑΟΝΑ. Με πολλές απουσίες και χωρίς αλλαγές, τα παιδιά που παρευρέθηκαν παρά τη κούραση, έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια. Μπράβο στα παιδιά που ήρθαν στο παιχνίδι!

Κ13 (Μπλε – ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

Σούρμενα – ΓΣ Καλλιθέα 2-0

Η ομάδα μας αντιμετώπισε τα Σούρμενα εκτός έδρας το Σάββατο το απόγευμα, στο γήπεδο του Ελληνικού και παρουσιάστηκε δίχως αναπληρωματικούς. Το γεγονός αυτό δεν εμπόδισε τη προσπάθεια των παιδιών, η οποία ήταν αξιόλογη από την αρχή μέχρι το τέλος, παρά την ήττα με σκορ 2-0.

Για ακόμα ένα παιχνίδι, η ομάδα μας προσπάθησε και έβγαλε πράγματα, παρά τη μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζουμε σε κάθε παιχνίδι, σε ό,τι αφορά τις σωματοδομικές διαφορές και όχι μόνο. Η δυσκολία αυτή οδηγεί τα παιδιά σε μεγαλύτερη προσπάθεια και αυτό μπορεί να έχει μόνο οφέλη για τα παιδιά.  Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για τη προσπάθεια, τη διάθεση και την θέληση τους να βγάλουν πράγματα από τη προπόνηση.

Κ13 (Άσπροι – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Ντάνι Χρήστος

ΓΣ Καλλιθέα – Ηρακλής Αγ. Δημητρίου 0-4

Το μεσημέρι του Σαββάτου η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα του Ηρακλή Αγ. Δημητρίου, σε ένα παιχνίδι όπου η αντίπαλη ομάδα έδειξε πιο έτοιμη από εμάς παρ’ όλη  την αξιόλογη προσπάθεια των παιχτών μας. Μπράβο στα παιδιά!

Κ13 (Γαλάζιοι – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Ντάνι Χρήστος

ΓΣ Καλλιθέα – Ηρακλής Αγ. Δημητρίου 0-2

Παρ’ ότι η ομάδα μας είχε πολλές απουσίες, κατάφερε να είναι ανταγωνιστική σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως η έλλειψη συγκέντρωσης μας στοίχισε δυο γκολ. Συγχαρητήρια στα παιδιά που ήταν στο παιχνίδι!!!

Κ15 ( Θουκυδίδειο)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Διαμαντόπουλος Νίκος

ΠΑΣ Αθηνών – ΓΣ Καλλιθέα  1-5

Στο γήπεδο της Γλυφάδας η ομάδα μας είχε ένα καταπληκτικό 1ο ημίχρονο, αφού πήγε στα αποδυτήρια με σκορ 4-0, το οποίο δείχνει μικρό εάν αναλογιστούμε τις πολλές ευκαιρίες που σταμάτησαν στον αντίπαλο τερματοφύλακα! Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα της Καλλιθέας, πραγματοποίησε όλες τις αλλαγές από πολύ νωρίς και ο ρυθμός έπεσε, δείχνοντας το παιχνίδι να ισορροπεί.

Μπράβο και στις δύο ομάδες για τη προσπάθεια των παιδιών και μπράβο και στους αρμόδιους για τις πολύ ωραίες εγκαταστάσεις του γηπέδου!

Κ17 (3ος Όμιλος ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Διαμαντόπουλος Νίκος

ΓΣ Καλλιθέα – Χαραυγιακός 2-1

Στο γήπεδο των Τζιτζιφιών έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, με ιδανικές καιρικές συνθήκες. Η ομάδα μας ήταν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και ένιωσε πίεση από τον αντίπαλο μόνο στο 1ο ημίχρονο για 15 λεπτά, μετά από συνεχόμενα κερδισμένα κόρνερ του αντιπάλου και στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, όταν κατάφερε και μείωσε ο Χαραυγιακός σε 2-1. Η Καλλιθέα στο 2-0 είχε την ευκαιρία να «καθαρίσει» το ματς, με ανεπανάληπτο τετ α τετ, όμως δε κατάφερε να κάνει το γκολ! Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την εικόνα τους!

Κ17 (8ος Όμιλος ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

ΓΣ Καλλιθέα – Κοψαχείλα 1-2

Το πρωί του Σαββάτου κληθήκαμε να αναμετρηθούμε με την Kοψαχείλα, η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση στον όμιλο της ομάδας μας. Δυστυχώς, δεχτήκαμε για άλλη μια φορά πολύ νωρίς γκολ, συγκεκριμένα στο 2ο λεπτό, με αποτέλεσμα να μείνουμε από την αρχή του παιχνιδιού πίσω στο σκορ. Αμέσως όμως η ομάδα μας αφυπνίστηκε, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ, χωρίς όμως να μπορέσει να ισοφαρίσει το σκορ στο 1ο ημίχρονο.

Στο 2ο ημίχρονο, καταφέραμε να πιέσουμε ακόμα περισσότερο τους αντιπάλους, με αποτέλεσμα να σκοράρουμε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Γεωργαντά. Για κακή μας τύχη μετά από 3 λεπτά, ο τερματοφύλακας μας δεν υπολόγισε σωστά την τροχιά της μπάλας και οι αντίπαλοι πέρασαν μπροστά στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η ομάδα μας δεν το έβαλε κάτω, πιέζοντας ακόμα περισσότερο, καταφέρνοντας να σκοράρει άλλο ένα γκολ, το οποίο όμως ο διαιτητής καταλόγισε ως οφσάιντ. Τελικό αποτέλεσμα: 1-2. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια!!!

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *