Αναφορές Αγώνων 13 - 14/04/2024

Αναφορές Αγώνων 13 - 14/04/2024

Κ07 (SOCCERINO)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα – Ίωνες Π. Φαλήρου 3-1

Σε ένα όμορφο παιχνίδι η ομάδα μας έπαιξε με τους Ίωνες Π. Φαλήρου και τα παιδιά ήρθαν και έφυγαν με χαμόγελο από τον αγώνα. Τα παιδιά ευχαριστήθηκαν όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και διασκέδασαν, φεύγοντας ικανοποιημένα από το γήπεδο.

Κ09 (Άσπροι – SOCCERINO)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Ιωσήφ Γιάννης

ΓΣ Καλλιθέα – Βοτανικός 0-10

Η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Βοτανικό στο γήπεδο του Soccerino . Όλα τα παιδιά που έδωσαν το παρόν, μοιράστηκαν τον χρόνο συμμετοχής και αγωνίστηκαν. Δυστυχώς, η αντίπαλη ομάδα παρουσιάστηκε με μεγαλύτερα ηλικιακά παιδιά, με αποτέλεσμα οι αθλητές μας να μην ευχαριστηθούν τον αγώνα. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για τη προσπάθεια!!!

Κ11 (Μπλε – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

ΓΣ Καλλιθέα – Θύελλα Αγ. Δημητρίου 5-2

Το μεσημέρι της Κυριακής αντιμετωπίσαμε την Θύελλα Αγίου Δημητρίου στο γήπεδο του Alma Club. Τα παιδιά ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες και σκοράροντας πολλά γκολ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια!!

Κ11 (Άσπροι – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Ντάνι Χρήστος

ΓΣ Καλλιθέα – ΑΟΝ Αργυρούπολης 8-2

Το Σάββατο η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα του ΑΟΝ Αργυρούπολης. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους παίκτες μας πετυχαίνοντας δυο γρήγορα γκολ. Στη συνέχεια με ωραίο ποδόσφαιρο τα παιδιά κατάφεραν αλλά 2 γκολ με την, αντίπαλη ομάδα να αντιδρά και να μειώνει το σκορ. Όμως με τη καλή συγκέντρωση που είχαν τα παιδιά κατάφεραν να πετύχουν αλλά 4 όμορφα γκολ. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την ωραία εμφάνιση!

Κ13 (Μπλε – Φιλικό)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα – Ηρακλής 1-1

Η ομάδα μας αναμετρήθηκε με την Κ14 του ΑΟΚ Φαλήρου το Σάββατο το απόγευμα στις Τζιτζιφιές. Σε ένα όμορφο και φιλικό περιβάλλον για τα παιδιά, καθώς οι περισσότεροι ήταν φίλοι μεταξύ τους, τα παιδιά πραγματοποίησαν φιλικό αγώνα και παρά την διαφορά ηλικίας το πάλεψαν σε όλη τη διάρκεια, με το τελικό σκορ 4-0 να είναι υπέρ του Φαλήρου. Συγχαρητήρια στα παιδιά!!

Κ13 (Άσπροι – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνων – Προπονητής Ντάνι Χρήστος

ΓΣ Καλλιθέα –  Ηρακλής 2-1

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες, οι παίκτες μας ήταν πιο αποτελεσματικοί και πέτυχαν  δυο όμορφα γκολ παίρνοντας τη νίκη. Η αντίπαλη ομάδα κατάφερε να πετύχει ένα γκολ μετά από δικό μας λάθος. Τα παιδιά έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο με γρήγορους συνδυασμούς. Συγχαρητήρια σε όλους!

Κ15 ( ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ – 32ος Όμιλος)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Διαμαντόπουλος Νίκος

Τερψιθέα – ΓΣ Καλλιθέα  5-0

Στο γήπεδο Τερψιθέας η ομάδα μας παρουσιάστηκε με πάρα πολλές απουσίες, γεγονός που μας δημιούργησε αγωνιστικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα να μη παρουσιάσουμε πολύ καλή εικόνα στο 1ο ημίχρονο. Στο 2ο ημίχρονο, τα παιδιά ανέβασαν πολύ την απόδοση τους και ανά διαστήματα απέδωσαν ωραίο ποδόσφαιρο παρά το εις βάρος τους σκορ. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για τη προσπάθεια τους.

Κ17 ( ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ – 27ος Όμιλος)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Διαμαντόπουλος Νίκος

ΓΣ Καλλιθέα – Ηρακλής Περιστερίου 3-0

Στο γήπεδο Τζιτζιφιών η ομάδα μας πήγε στα αποδυτήρια στο 1ο ημίχρονο με το υπέρ της 1-0, αφού δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στο 2ο ημίχρονο, μετά από εσωτερικές αλλαγές, η ομάδα έγινε ακόμα πιο απειλητική και κατάφερε να σκοράρει δύο φορές καθαρίζοντας εύκολα το παιχνίδι με το υπέρ της 3-0 σκορ. Μπράβο σε όλα τα παιδιά που παρά τις πολλές απουσίες λόγω ιώσεων, κατάφεραν να επικρατήσουν στον αγώνα κάνοντας μεγάλη προσπάθεια μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Κ17 (ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ – 30ος Όμιλος)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

Ιλίσια – ΓΣ Καλλιθέα 1-3

Το πρωί του Σαββάτου αντιμετωπίσαμε τα Ιλίσια στο Γουδή. Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για την ομάδα μας, διότι αναγκαστήκαμε να παίξουμε με 10 παίκτες, λόγω πολλών απουσιών. Παρ’ όλα αυτά οι παίκτες μας παίξανε με πάθος και καταφέρανε να πάρουν τη νίκη με τελικό σκορ 1-3. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια!!

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *