Αναφορές Αγώνων 25 - 26/05/2024

Αναφορές Αγώνων 25 - 26/05/2024

Κ07 (SOCCERINO)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα – Δάφνη Π Φαλήρου 5-9

Ένα ωραίο παιχνίδι είχε η Κ07 τη Κυριακή. Η ομάδα μας έπαιξε με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου και σε ένα όμορφο παιχνίδι τα παιδιά διασκέδασαν και ευχαριστήθηκαν, φεύγοντας χαρούμενα από τον αγώνα. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για τη προσπάθεια!

Κ09 (Μπλε – SOCCERINO)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα – Ζέφυρος 2-9

Η ομάδα μας έπαιξε με τον Ζέφυρο την Κυριακή το πρωί, με την αντίπαλη ομάδα να έχει παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας, από όσο ενημερωθήκαμε. Παρά το γεγονός ότι τα παιδιά δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ και η παρουσία μας δεν ήταν καλή, τα παιδιά κάνανε μια προσπάθεια για το καλύτερο δυνατόν και τους αξίζουν συγχαρητήρια!!!

Κ09 (Άσπροι – SOCCERINO)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Ιωσήφ Γιάννης

ΓΣ Καλλιθέα – Πανελλήνιος 0-5

Η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Πανελλήνιο στο γήπεδο του Soccerino. Δυστυχώς, ορισμένοι αντίπαλοι προπονητές συνηθίζουν να χρησιμοποιούν μεγαλύτερα ηλικιακά παιδιά, όπως έγινε και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να διεξάγεται άνισος αγώνας.  Παρ’ όλα αυτά είμαι πολύ ικανοποιημένος πρώτα με την συμπεριφορά των παιδιών και μετά με την απόδοσή τους. Τα παιδιά ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και αυτό είναι που μετράει!!!

Κ11 (Άσπροι – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Ντάνι Χρήστος

ΓΣ Καλλιθέα – ΓΣ Αργυρούπολης  4-3

Το πρωί του Σαββάτου η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα της Αργυρούπολης σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με ενδιαφέρον κυριολακτικά μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η ομάδα μας κατάφερε να επικρατήσει πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, με το σκορ μέχρι εκείνη τη στιγμή να είναι ισόπαλο στο 3:3! Τα παιδιά συνεργάστηκαν καλά, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και έπαιξαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!

Κ15 ( Φιλικός Αγώνας)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Διαμαντόπουλος Νίκος

Τράχωνες – ΓΣ Καλλιθέα  0-5

Στο γήπεδο των Τραχώνων η ομάδα μας πραγματοποίησε μια πάρα πολύ ωραία εμφάνιση καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να μην απειληθεί και ταυτόχρονα να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες με ωραίο συνδυαστικό ποδόσφαιρο! Μπράβο σε όλα τα παιδιά για τη προσπάθεια και τη πειθαρχεία τους!!!

Κ17 ( Φιλικός Αγώνας)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Διαμαντόπουλος Νίκος

ΓΣ Ηλιούπολης – ΓΣ Καλλιθέα  2-1

Στο γήπεδο της Ηλιούπολης έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, σε φυσικό χορτάρι όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι. Η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 2-1 από δύο λάθη της άμυνας, χωρίς να δεχτεί άλλες φάσεις, όμως επιθετικά αυτή τη φορά δε δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για τη προσπάθεια τους!

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *