Αναφορές Αγώνων 25 - 26/11/2023

Αναφορές Αγώνων 25 - 26/11/2023

Κ07 (SOCCERINO)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Δεληγιάννης Στέλιος

ΓΣ Καλλιθέα – Δάφνη 2-9

Στον αγώνα της Κυριακής τα παιδιά της Κ7 προσπάθησαν όσο μπορούσαν και έδωσαν ότι καλύτερο είχαν.

Δυστυχώς η μικρή προσέλευση αθλητών στον αγώνα, δεν μας έδωσε τα περιθώρια πολλών αλλαγών, με αποτέλεσμα οι αθλητές που ήρθαν να αναγκαστούν να αγωνιστούν σχεδόν σε όλο τον αγώνα, παρ’ όλο που από ένα σημείο και ύστερα ήταν ήδη κουρασμένοι.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια !!!

Κ09 (Μπλε – Renti Arena)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα – Thunders  0-2

Η ομάδα μας αντιμετώπισε τους Thunders τη Κυριακή. Η ομάδα μας ήταν εξαιρετική και σαφώς καλύτερη, δημιουργώντας φάσεις σε κάθε λεπτό του παιχνιδιού είτε έπειτα από συνεργασίες  ή με ατομικές προσπάθειες, οι οποίες ωστόσο δεν κατέληξαν σε γκολ. Αντίθετα οι Thunders κάνανε μόνο 3 φάσεις και σκοράρανε στις 2 εξ αυτών.

Σε κάθε περίπτωση η ομάδα μας δημιούργησε περισσότερες φάσεις από κάθε άλλη φορά και η παρουσία μας ήταν πάρα πολύ καλή.

Κ09 (Άσπροι – Renti Arena)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Δεληγιάννης Στέλιος

ΓΣ Καλλιθέα – Βοτανικός  4-3

Στον αγώνα της Κυριακής, εάν και η προσέλευση των αθλητών ήταν μικρή και δεν υπήρχαν περιθώρια αλλαγών, τα παιδιά που ήρθαν το ευχαριστήθηκαν, έπαιξαν πολύ καλά, δημιούργησαν ευκαιρίες και πέτυχαν 4 γκολ.

Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια και την επίτευξη της νίκης !!!

Κ11 (Μπλε – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Ντάνι Χρήστος

ΓΣ Καλλιθέα – Νέα Σμύρνη 2-7

Παρ’ ότι προηγηθήκαμε και μπήκαμε δυνατά στο ματς, στη συνέχεια έλειπε η συγκέντρωση και η ηρεμία, με αποτέλεσμα να δεχτούμε γκολ από δικά μας λάθη.

Όλα τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά, συγχαρητήρια σε όλους !!!

Κ11 (Άσπροι – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Ντάνι Χρήστος

ΓΣ Καλλιθέα – Διάνα Ηλιούπολης 3-5

Σε έναν αγώνα όπου προηγηθήκαμε με 3-1, στο τέλος δε μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Ένα πολύ ωραίο ματς και από τις δυο ομάδες με ωραίους συνδυασμούς και πολύ καλή προσπάθεια από τα παιδιά της ομάδας μας.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά!

Κ13 (Μπλε – ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

Ηλιούπολη – ΓΣ Καλλιθέα 3-0

Η ομάδα μας αντιμετώπισε το πρωί του Σαββάτου την Ηλιούπολη εκτός έδρας.

Τα παιδιά παρουσίασαν ανά διαστήματα ένα πολύ καλό πρόσωπο, δημιουργώντας πράγματα, όπως καλή κυκλοφορία της μπάλας και σωστή μετάβαση  από την άμυνα στην επίθεση, χωρίς ωστόσο κάποια ουσιαστική ευκαιρία.

Η σωματοδομική υπεροχή των αντιπάλων ήταν εμφανής και ύστερα από μια αμυντική ανισορροπία και μια στατική φάση βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε ένα ακόμα τέρμα και η κούραση ήταν εμφανής χωρίς ωστόσο τα παιδιά να χάνουν τη συγκέντρωση τους και το όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιξαν.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί και για το οποίο αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά,  είναι πως έκαναν εξαιρετική προσπάθεια, ειδικά αν αναλογιστούμε τον μικρό αριθμό παιδιών λόγω απουσιών και τις λίγες αλλαγές που είχαμε.

Κ13 (Άσπροι – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Ντάνι Χρήστος

ΓΣ Καλλιθέα – ΟΣΦΠ Βάρης  0-4

Τα παιδιά έκαναν μια αξιόλογη προσπάθεια απέναντι σε μια καλή ομάδα. Είχαμε καλές ευκαιρίες να πετύχουμε κάποιο γκολ όμως η μπάλα δε κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα.

Μπράβο σε όλα παιδιά που βρέθηκαν στον αγώνα !!!

Κ13 (Γαλάζιοι – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

ΓΣ Καλλιθέα – ΓΣ Αργυρούπολης 0-6

Το απόγευμα του Σαββάτου παίξαμε έναν ιδιαίτερο αγώνα στο γήπεδο του Άλμα Κλαμπ, με τον καιρό να δυσκολεύει και τις 2 ομάδες αρκετά. Τα παιδιά έπαιξαν και ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι, χωρίς όμως να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες λόγω της διαφοράς δυναμικής των 2 ομάδων.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια!!

Κ15 ( Θουκυδίδειο)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Διαμαντόπουλος Νίκος

Τερψιθέα – Γ.Σ. Καλλιθέα  1-3

Στο γήπεδο της Τερψιθέας η ομάδα της Καλλιθέας μπήκε μουδιασμένη στο 1ο ημίχρονο με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ με 1-0 και αυτό ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μεταμορφωμένη και απέδωσε το γνωστό της ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα την ολική ανατροπή και το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο τελευταίο λεπτό με 1-3.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά που το πίστεψαν και το προσπάθησαν!!!

Κ17 (Α γκρουπ ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Διαμαντόπουλος Νίκος

ΓΣ Καλλιθέα – Διάνα Ηλιούπολης 3-1

Στο γήπεδο των Τζιτζιφιών η ομάδα της Καλλιθέας προηγήθηκε στο σκορ με 1-0 και ενώ πίεζε για το 2-0, δέχτηκε την ισοφάριση μετά από στημένη φάση και πήγε στα αποδυτήρια με το 1-1 να την αδικεί. Στο 2ο ημίχρονο, ανέβασε τους ρυθμούς η ομάδα της Καλλιθέας και έφτασε στο τελικό 3-1, αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο ανα διαστήματα κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες, που δυσκόλευε πολύ το παιχνίδι και των δύο ομάδων.

Κ17 (Β γκρουπ ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

ΓΣ Καλλιθέα – Αστέρας Καισαριανής 0-3

Μια μέτρια εμφάνιση για την ομάδα μας, η οποία υποδέχτηκε στο γήπεδο των Τζιτζιφιών την ομάδα του Αστέρα Καισαριανής.

Στο 1ο ημίχρονο μπήκαμε πολύ υποτονικά και άναρχα, δίνοντας μόλις στο 5ο λεπτό ένα ανούσιο πέναλτι στους αντιπάλους. Δυστυχώς, ο τερματοφύλακας μας, Κωνσταντίνος Κοντός δεν μπόρεσε να το αποκρούσει και έτσι έγινε το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα από λάθος της άμυνας μας έγινε το 2-0, στέλνοντας την ομάδα μας στα αποδυτήρια με 2 γκολ διαφορά.

Στο 2ο ημίχρονο αλλάξαμε τελείως την εικόνα μας. Μπήκαμε πολύ δυναμικά, πιέζοντας πολύ τους αντιπάλους και δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα αυτή του Αγγέλου Λέσι, που απο ωραία συνεργασία δεν κατάφερε να βρει την μπάλα σωστά και να σκοράρει. Δυστυχώς από μια αντεπίθεση δεχτήκαμε άλλο ένα γκολ, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ 0-3.

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια!!

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *