Αναφορές Αγώνων 30/09 - 01/10/2023

Αναφορές Αγώνων 30/09 - 01/10/2023

Κ11 (Μπλε – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Δεληγιάννης Στέλιος

ΓΣ Καλλιθέα – ΟΣΦΠ Αλίμου 0 – 6

Σε έναν αναγνωριστικό πρώτο αγώνα για την φετινή αθλητική περίοδο, τα παιδιά μπήκαν λίγο επιφυλακτικά απέναντι σε έναν αντίπαλο πολύ καλό αγωνιστικά. Παρά την δυσκολία της αναμέτρησης, οι αθλητές μας ανέβασαν ρυθμό κατά την διάρκεια του αγώνα και κατάφεραν να αποδώσουν καλύτερα και να δημιουργήσουν 2-3 καλές ευκαιρίες για επίτευξη γκολ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή !!! Συνεχίζουμε την προσπάθεια της βελτίωσης, που αυτή θα φανεί παιχνίδι με το παιχνίδι !!!

Κ11 (Άσπροι – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Δεληγιάννης Στέλιος

ΓΣ Καλλιθέα – Αργυρούπολη 1 – 1

Ένα πολύ καλό πρώτο παιχνίδι, με την ομάδα να πετυχαίνει καλή απόδοση και να χάνει και ευκαιρίες για επίτευξη 2ου γκολ. Δεν έλλειψαν βέβαια και τα λαθάκια, πάνω στα οποία θα δουλέψουμε στην προπόνηση. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια.

Κ13 (Μπλε – ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα – ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης 0 – 0

Σε ένα πολύ ωραίο και δυναμικό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα, η ομάδα μας παρουσιάστηκε αρκετά καλή παρά το γεγονός πως ήταν το πρώτο παιχνίδι της για φέτος. Στο πρώτο ημίχρονο τα παιδιά βγάλανε ενέργεια και στοιχεία από τις προπονήσεις σε συνθήκες κανονικού παιχνιδιού, δημιουργώντας φάσεις ενώ είχαμε δοκάρι στις αρχές του παιχνιδιού ύστερα από σουτ του Θεοφάνους. Στο δεύτερο ημίχρονο η κούραση ήταν εμφανής χωρίς ωστόσο να σταματήσει κανένα παιδί τη προσπάθεια του, πράγμα που πρέπει να κρατήσουμε από το παιχνίδι αυτό. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη προσπάθεια !!!

Κ13 (Άσπροι – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα – ΟΣΦΠ Αλίμου

Σε έναν αναγνωριστικό πρώτο αγώνα για την φετινή αθλητική περίοδο, τα παιδιά μπήκαν λίγο επιφυλακτικά απέναντι σε έναν αντίπαλο πολύ καλό αγωνιστικά και ηττήθηκαν με ευρύ σκορ. Το σημαντικότερο είναι ότι παρά την δυσκολία της αναμέτρησης, τα παιδιά προσπάθησαν από την αρχή μέχρι το τέλος. Σε κάθε περίπτωση, θα δουλέψουμε τα λάθη μας στην προπόνηση και αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία είναι η διάθεση των παιδιών για βελτίωση και η θέληση τους για παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά !!!

Κ13 (Γαλάζιοι – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

ΓΣ Καλλιθέα – Ηρακλής Αγίου Δημητρίου 1-8

Η ομάδα αντιμετώπισε έναν αρκετά καλό αντίπαλο και δυστυχώς δεν κατάφερε να δημιουργήσει πάρα πολλές ευκαιρίες. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν, έπαιξαν,  ευχαριστήθηκαν τον αγώνα και καταφέραμε να σημειώσουμε ένα γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ, με «εκτελεστή» τον Κιλατζίδη. Συνεχίζουμε στις προπονήσεις, με γνώμονα την βελτίωση. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια!!!

Κ15 ( Θουκυδίδειο Τουρνουά)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Διαμαντόπουλος Νίκος

Π. Φάληρο – ΓΣ Καλλιθέα  3-5

Η ομάδα πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση και θα λέγαμε ότι στο 1ο ημίχρονο έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι, με 4 γκολ, πολλές ευκαιρίες και όμορφο συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα πραγματοποίησε στο ημίχρονο 3 αλλαγές και τις υπόλοιπες μετά από λίγο, με όλους τους ποδοσφαιριστές να έχουν χρόνο συμμετοχής. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την αγωνιστική και εξωαγωνιστική τους εικόνα !!!

Κ17 (Α γκρουπ ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Διαμαντόπουλος Νίκος

Σούρμενα – ΓΣ Καλλιθέα  5-1

Η ομάδα μας αγωνίστηκε απέναντι σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο. Παρά το γεγονός ότι  έμεινε πίσω στο σκορ στο 1ο ημίχρονο με 2-0, στην επανάληψη έπαιξε μονότερμα τον αντίπαλο με συνεχής ευκαιρίες και δοκάρι. Όμως, λόγω αποβολής, έμεινε με 10 παίχτες και αυτό είχε αντίκτυπο στους ποδοσφαιριστές μας και στην εικόνα τους τόσο αγωνιστικά και στην ψυχολογία τους. Μέσα σε λίγα λεπτά το σκορ άλλαξε ριζικά και αντί να επιτευχθεί η ισοφάριση και το 2-2, είχαμε μια νίκη που το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα και την προσπάθεια των παιδιών.

Κ17 (Β γκρουπ ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

Απόλλων Χαλανδρίου – ΓΣ Καλλιθέα 4-0 Αναμετρηθήκαμε με μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο, οι αντίπαλοι μπήκαν πιο δυναμικά από εμάς, καταφέρνοντας να προηγηθούν αρκετά νωρίς στο παιχνίδι και σκόραραν 2 γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο παρά την προσπάθεια, την θέληση των παιδιών και τις ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ και από ορισμένα λάθη, δεχτήκαμε αλλά 2. Στα θετικά κρατάμε την θέληση που επέδειξαν τα παιδιά και θα δουλέψουμε τα λάθη μας στην προπόνηση για να βελτιωθούμε. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια!!

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *