Αναφορές Αγώνων 30 - 31/03/2024

Αναφορές Αγώνων 30 - 31/03/2024

Κ07 (SOCCERINO)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα – Ερμής Κορυδαλλού 5-1

Το τμήμα της Κ07 αντιμετώπισε τον Ερμή Κορυδαλλού. Τα παιδιά διασκέδασαν και ευχαριστήθηκαν τον αγώνα, ο οποίος έγινε κάτω από όμορφες συνθήκες και σε ένα ωραίο κλίμα. Ανεξάρτητα από την νίκη, τα παιδιά χάρηκαν και διασκέδασαν  σε κάθε λεπτό του παιχνιδιού, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Κ09 (Μπλε – SOCCERINO)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα – Πετράλωνα 4-6

Ένα άκρως ανταγωνιστικό παιχνίδι είχε η Κ09 απέναντι στα Πετράλωνα την Κυριακή. Η ομάδα μας αντιμετώπισε μια καλή ομάδα και εμείς ήμασταν ανταγωνιστικοί και πολύ καλοί σε όλη τη διάρκεια ενδεχομένως και καλύτεροι, καθώς δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και συνεργασίες, ενώ τα παιδιά δημιούργησαν πάρα πολλές ευκαιρίες για γκολ. Πετύχαμε 4 γκολ, ενώ τα Πετράλωνα 6 όμως τα παιδιά ευχαριστήθηκαν τον αγώνα και έφυγαν χαρούμενα από το γήπεδο.

Κ09 (Άσπροι – SOCCERINO)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Ιωσήφ Γιάννης

ΓΣ Καλλιθέα – Ίωνες 1-4

Η Κ09 Άσπροι αντιμετώπισε τους Ίωνες στο γήπεδο του Soccerino . Όλα τα παιδιά που έδωσαν το παρόν, μοιράστηκαν τον χρόνο συμμετοχής, ευχαριστήθηκαν τον αγώνα και προσπάθησαν παρά την ήττα. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για τη προσπάθεια!!!

Κ11 (Μπλε – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

ΓΣ Καλλιθέα – ΓΣ Αργυρούπολης 14-0

Το πρωί του Σάββατου παίξαμε έναν όμορφο αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του ΓΣ Αργυρούπολης. Τα παιδιά ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι σκοράροντας πολλά γκολ. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια!!!

Κ11 (Άσπροι – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Ντάνι Χρήστος

ΓΣ Καλλιθέα – Χαραυγιακός 3-3

Το μεσημέρι του Σαββάτου η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα του Χαραυγιακού. Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πολλά και όμορφα γκολ. Τα παιδιά συνεργάστηκαν πολύ ωραία σε πολλά σημεία του παιχνιδιού! Μπράβο σε όλα τα παιδιά!

Κ13 (Μπλε – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα – Αστέρας Αλίμου 1-3

Το Κ13 Μπλε, παρουσιάστηκε στον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Αστέρα Αλίμου, χωρίς αλλαγή. Τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, πάρα το γεγονός πως βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2 σουτ που δεν περίμενε κανείς να καταλήξουν σε γκολ. Παρ’ όλα αυτά μέχρι το τέλος τα παιδιά προσπάθησαν και δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, σκοράροντας μια φορά και έχοντας μια αρκετά καλή εικόνα. Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός πως δεν είχαμε αλλαγές και τα ατυχή γκολ που δεχτήκαμε, μας στέρησαν την ευκαιρία ακόμα και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.

Κ13 (Άσπροι – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνων – Προπονητής Ντάνι Χρήστος

ΓΣ Καλλιθέα –  Ηρακλής 1-3

Τη Κυριακή η ομάδα μας ήρθε αντιμέτωπη με την ομάδα του Ηρακλή. Τα παιδιά που συμμετείχαν στο παιχνίδι έκαναν μια αξιόλογη προσπάθεια όμως κάποια λάθη και η έλλειψη συγκέντρωσης στέρησαν κάποιο καλό αποτέλεσμα! Μπράβο στα παιδιά που συμμετείχαν στο παιχνίδι!

Κ13 (Γαλάζιοι – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Ντάνι Χρήστος

ΓΣ Καλλιθέα – Τερψιθέα 0-1

Η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα της Τερψιθέας το απόγευμα της Κυριακής. Παρά τις πολλές απουσίες, τα παιδιά που συμμετείχαν στο παιχνίδι έπαιξαν όμορφα σε κάποια σημεία του παιχνιδιού. Ένα δυνατό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Μπράβο στα παιδιά που συμμετείχαν!

Κ15 ( ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ – 16ος Όμιλος)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Διαμαντόπουλος Νίκος

Τράχωνες – ΓΣ Καλλιθέα  4-0

Στο γήπεδο των Τραχώνων η ομάδα μας παρουσιάστηκε με πάρα πολλές απουσίες, λόγω των σχολικών εκδρομών που υπάρχουν αυτή τη περίοδο και αυτό την επηρέασε πολύ αγωνιστικά. Υπήρχε έλλειψη συγκέντρωσης και θα λέγαμε ότι δε μπήκε ποτέ στο παιχνίδι και αντιμετώπισε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που ταυτόχρονα ήταν στη μέρα του. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για τη προσπάθεια τους.

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *