Αναφορές Αγώνων Ακαδημία Ποδοσφαίρου 06-07/05/2023

Αναφορές Αγώνων Ακαδημία Ποδοσφαίρου 06-07/05/2023

Κ8

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

ΓΣ Καλλιθέα – ΠΑΟ Σεπολίων 3-6 

ΓΣ Καλλιθέα – Thunders 1-3

Και τα 2 γκρουπ ευχαριστήθηκαν τα παιχνίδια παρόλο που δεν καταφέρανε να νικήσουν και φύγανε όλα τα παιδιά από το γήπεδο με χαμόγελο. Συγχαρητήρια σε όλους!!

Κ8

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα – ΑΟΚ Φαλήρου 3-3 

Τη Κυριακή, το Κ8 αντιμετώπισε τον ΑΟΚ Φαλήρου στον Μινώταυρο. Τα παιδιά παίξανε πολύ καλά και δημιούργησαν φάσεις, σκοράροντας 3 φορές όπως επίσης και η ομάδα του Φαλήρου. Πολύ όμορφο παιχνίδι.

Κ10

Αναφορά αγώνων – Προπονητής Γεράνιος Παύλος

ΓΣ Καλλιθέα – Colonos FC 2-1

Πολύ καλή εμφάνιση από τους μικρούς μας αθλητες. Ο χρόνος συμμετοχής μοιράστηκε ισόποσα σε όλα τα παιδιά, τα οποία χάρηκαν το παιχνίδι, με πολλές προσωπικές και ομαδικές ενέργειες.

Κ12 (Α γκρουπ)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα – ΠΑΟ Σεπολίων 3-7

Σκόρερ : Φάκαρος, Σιδεράκης, Κωστόπουλος 

Το Κ12Α αντιμετώπισε τον ΠΑΟ Σεπολίων στο Renti Arena. Η ομάδα μας δέχτηκε εύκολα γκολ, ενώ στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάστηκε αδρανής. Σκορ ημιχρόνου 4-1 για τον ΠΑΟ Σεπολίων. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν σαφώς καλύτερη και δημιούργησε ευκαιρίες, ενώ μάλιστα σκοράραμε δύο φορές και είχαμε ένα χαμένο πέναλτι. Τελικό σκορ 7-3 για το Φάληρο

Κ12 (Β γκρουπ)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα – ΑΟΚ Φαλήρου 0-7 

Το Κ12Β αντιμετώπισε στο ίδιο γήπεδο τον ΑΟΚ Φαλήρου. Η παρουσία των παιδιών δεν ήταν αρκετά καλή και από ατομικά λάθη και ασυνεννοησίες η ομάδα μας δέχτηκε εύκολα τέρματα, χωρίς να σκοράρει. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο. Τελικό σκορ 7-0 για το Φάληρο.

Κ14 (Α γκρουπ)

Αναφορά αγώνων – Προπονητής Γεράνιος Παύλος

Αίμος Πετρούπολης – ΓΣ Καλλιθέα 3-1

Σκορερ : Τσίτας

Καλή εμφάνιση σε γενικές γραμμές από την ομάδα μας. Είχαμε προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας και στον έλεγχο του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να μην δημιουργήσουμε πολλά προβλήματα στον αντίπαλο.

Κ14 (Β γκρουπ)

Αναφορά αγώνων – Προπονητής Γεράνιος Παύλος

ΓΣ Καλλιθέα – Πανελλήνιος 0-9

Τα παιδιά προσπάθησαν όσο μπορούσαν απέναντι σ’ έναν πολύ καλύτερο αντίπαλο, πήραν όλοι τον ίδιο χρόνο συμμετοχής, αλλά δεν ήταν αρκετό για να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Κ16 (Α γκρουπ)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Ντούνιας Γιώργος

ΓΣ Καλλιθέα – ΠΑΟ Ρουφ 5-2

Σκορερ: Πλιασσάς, Φελούκας, Τετραδάκος, Φαφαλιός, Καραγιάννης

Μετά από λίγο καιρό, μια πειστική και γεμάτη εμφάνιση από το σύνολο της ομάδας, χωρίς να αναφέρομαι στο σκορ. Κυριαρχικό ρόλο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, υψηλό ποσοστό κατοχής της μπάλας, συνδυαστικο ποδόσφαιρο, ομαδικότητα και διάθεση ήταν τα στοιχεία που χάρισαν στην ομάδα την καλή εικόνα σε αυτό το παιχνίδι. Πήραν χρόνο συμμετοχής και οι 19 ποδοσφαιριστές. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους αγωνίστηκαν για την προσπάθεια!

Κ16 (Β γκρουπ)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

Μίλωνας – ΓΣ Καλλιθέα 2-0

Δυστυχώς η εμφάνιση της ομάδας μας δεν ήταν καλή το περασμένο σαββατοκύριακο. Δεχτήκαμε στο 1ο ημίχρονο το πρώτο γκολ από αντεπίθεση. Στο 2ο ημίχρονο δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε και δεχτήκαμε άλλο ένα γκολ διαμορφωνοντας το τελικό σκορ 0-2. Συνεχίζουμε την προσπάθεια!!!

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *