Αναφορές Αγώνων Ακαδημίας Ποδοσφαίρου 27-28/05/2023

Αναφορές Αγώνων Ακαδημίας Ποδοσφαίρου 27-28/05/2023

Κ8

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα – Αετός Κορυδαλλού  2-2

Η Κ8 Μπλε αντιμετώπισε τον Αετό Κορυδαλλού στο Renti Arena. Σε ένα πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος, τα παιδιά παίξανε πολύ και το ευχαριστήθηκαν σκοράροντας 2 φορες όσα  γκολ πέτυχε και ο Αετός.

Τελικο σκορ 2-2

Κ8

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα – Ατρόμητος Πειραιά  2-4 

Η Κ8 Άσπροι αντιμετώπισε τον Ατρόμητο Πειραιά. Αρκετά όμορφο παιχνίδι και αυτό, στο οποίο τα παιδιά παίξανε αρκετά και ευχαριστήθηκαν και αυτά το παιχνίδι, παρά το σκορ. Η ομάδα μας δεν κατάφερε να κερδίσει (4-2 για τον Ατρόμητο) όμως τα παιδιά έφυγαν χαρούμενα από το γήπεδο. Ο αγώνας έγινε και αυτός στο Renti Arena.

Κ10

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα – ΠΑΟ Σεπολίων  2-6

Η Κ10 αντιμετώπισε τον ΠΑΟ Σεπολίων στο Renti Arena. Τα παιδιά σε γενικές γραμμές παρουσίασαν ένα καλό αγωνιστικό προφίλ και προσπάθησαν αρκετά από την αρχή μέχρι το τέλος. Η ομάδα μας σκόραρε 2 φορές με τον Παλτατζιδη και δέχτηκε 6 τέρματα, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, καθώς τα παιδιά ήταν ευχαριστημένα και προσπάθησαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τελικό σκορ 6-2 για τον Παο Σεπολίων.

Κ14 (Α γκρουπ)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

ΓΣ Καλλιθέα – ΑΟΚ Φαλήρου 1-2

Σκορερ : Τσίτας

Αξιότιμη προσπάθεια από όλα τα παιδιά. Αναμετρηθήκαμε με μια πολύ καλή ομάδα. Οι αντίπαλοι μπήκαν πιο δυναμικά καταφέρνοντας να μας πιέσουν αρκετά, να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες, καθώς και να σκοράρουν. Στο 2ο ημίχρονο ανεβάσαμε ρυθμό και καταφέραμε να τους πιέσουμε ψηλά, με αποτέλεσμα να ισοφαρήσουμε το σκορ με γκολ του Δασκαλάκη. Δυστυχώς στο τελευταίο λεπτό δεχτήκαμε 1 γκολ από λάθος της άμυνας μας, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ 2-1. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!

Κ14 (Β γκρουπ)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

ΓΣ Καλλιθέα – ΑΕΚ Roots 0-5

Αξιότιμη προσπάθεια από τα παιδιά. Δυστυχώς η αντίπαλη ομάδα ήταν αρκετά καλή, χωρίς να αφήνει πολλά περιθώρια για να αναπτύξουμε το παιχνίδι μας. Παρ’ όλα αυτά το ευχαριστήθηκαν και φύγανε από τό γηπεδο με χαμόγελα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!!

Κ16 (Α γκρουπ)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Ντούνιας Γιώργος

ΓΣ Καλλιθέα  – ΑΟΚ Φαλήρου 5-0

Σκορερ:  Ρήγας, Γεωργαντάς, Βουλγαράκης, Καραγιάννης (2)

Παρά το ευρύ σκορ του συγκεκριμένου παιχνιδιού η εμφάνιση της ομάδος δεν θα έλεγα πως το αντιπροσωπεύει επακριβώς. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εμφανής μια χαλαρότητα, μια ασοβαρότητα και μια ελλειπής διάθεση για παιχνίδι από την πλειοψηφία των παικτών της ομάδος. Φλύαρη κατοχή, επαναλαμβανόμενα ατομικά λάθη ήταν τα εμφανέστερα στοιχεία που χαρακτήρισαν την απόδοσή μας. 

Προς έκπληξη μου, στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάσαμε ένα εξωπραγματικά καλό πρόσωπο. Εξαιρετική διάθεση και προθυμία για την επίτευξη νίκης και όμορφου ποδοσφαίρου, αποφασιστικότητα και συνεργασία. Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος καθώς τα περισσότερα τέρματα της ομάδας επετεύχθησαν μέσα από συλλογική προσπάθεια και αυτοματισμούς. Συγχαρητήρια σε όλους, είμαστε περήφανοι!

Κ16 (Β γκρουπ)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

Τράχωνες –  ΓΣ Καλλιθέα 2-2

Εξαιρετική προσπάθεια από όλα τα παιδιά. Μπήκαμε στο παιχνίδι πολύ δυναμικά δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες. Καταφέραμε να προηγηθούμε στο 1ο ημίχρονο με γκολ του Λέσι.  Στο 2ο ημίχρονο η απόδοση της ομάδας έπεσε λίγο με αποτέλεσμα να απειληθούμε από τους αντίπαλους. Καταφέραμε και κρατήσαμε το σκορ ως έχει σχεδόν όλο το ημίχρονο. Παρ’ όλα αυτά, 5 λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού οι αντίπαλοι κατάφεραν να ισοφαρήσουν. Η ομάδα μας δεν τα παράτησε πάλεψε μέχρι το τέλος καταφέρνοντας πάλι να σκοράρουμε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κρίστιαν Νούση, 1 λεπτό πριν το τέλος. Δυστυχώς, στην τελευταία φάση οι Τραχωνες κατάφεραν να κάνουν το 2-2 από εκτέλεση κόρνερ και κεφάλια.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη προσπάθεια και την διάθεση που έδειξαν!

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *