Αναφορές Αγώνων Σαββατοκύριακο 24-25/02/2024

Αναφορές Αγώνων Σαββατοκύριακο 24-25/02/2024

Κ11 (Μπλε – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

ΓΣ Καλλιθέα – ΟΣΦΠ Αλίμου 4-5

Το μεσημέρι του Σαββάτου αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό Αλίμου στο γήπεδο του Άλμα Κλαμπ. Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στα πρώτα λεπτά, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, εκ των οποίων και 1 δοκάρι και σκοράροντας 1 γκολ. Στη συνέχεια η απόδοση της ομάδας μας έπεσε, με αποτέλεσμα να δεχτούμε 4 γκολ και να βρεθούμε πίσω στο σκορ. Στο 2ο ημίχρονο καταφέραμε και πιέσαμε τους αντιπάλους, καταφέρνοντας να φέρουμε το ματς στα ίσα, έχοντας ταυτόχρονα αλλά 3 δοκάρια. Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού δεχτήκαμε άλλο ένα γκολ. Παρ’ όλη την προσπάθεια των παιδιών δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε,  με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 4-5 υπέρ του Ολυμπιακού. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια!!!

Κ11 (Άσπροι – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Ντάνι Χρήστος

ΓΣ Καλλιθέα – Αστέρας Αλίμου 0-7

Το πρωί του Σαββάτου η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα του Αστέρα Αλίμου. Η ομάδα μας λόγω έλλειψης συγκέντρωσης και της ποιότητας της αντίπαλης ομάδας ηττήθηκε, παρ’ ότι τα παιδιά έκαναν μια αξιόλογη προσπάθεια δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια!

Κ13 (Μπλε – ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Καραχρήστος Άγγελος

ΓΣ Καλλιθέα – ΟΣΦΠ Αλίμου 0-5

Η Κ13 Μπλε αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στον Άλιμο τη Κυριακή. Η ομάδα μας στα πρώτα λεπτά δεν παρουσιάστηκε καλά, με αποτέλεσμα να δεχτούμε γρήγορα γκολ και στη διάρκεια να κυνηγάμε το παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά, τα περισσότερα γκολ προήλθαν από στατικές φάσεις, ενώ η ομάδα μας σε διάφορα σημεία του παιχνιδιού κυκλοφόρησε ωραία και σωστά τη μπάλα, ενώ δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες συγκριτικά με τα άλλα παιχνίδια, χωρίς ωστόσο να καταφέρουμε να σκοράρουμε. Αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί, είναι πως η έλλειψη συγκέντρωσης και τα ατομικά λάθη, ήταν κυρίως αυτά που μας στέρησαν τις όποιες ελπίδες για κάτι θετικό από τον αγώνα. Συγχαρητήρια σε όλους για τη προσπάθεια!

Κ13 (Άσπροι – RESPECT CUP)

Αναφορά αγώνων – Προπονητής Ντάνι Χρήστος

ΓΣ Καλλιθέα  – ΠΑΣ Ωρίων 1-1

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες, η  ομάδα μας ήρθε ισόπαλη με 1:1, με την ομάδα του ΠΑΣ Ωρίων. Οι παίχτες μας πραγματοποίησαν μια πολύ καλή προσπάθεια παρ’ ότι δεν υπήρχαν αλλαγές για ξεκούραση και προηγήθηκαν με ένα πολύ ωραίο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στη συνέχεια υπήρξαν ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες για την επίτευξη γκολ. Δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης στη τελευταία φάση του αγώνα από μια αδράνεια στην άμυνα μας. Μπράβο στα παιδιά για την εμφάνιση και τη προσπάθεια τους!

Κ15 ( ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ – 16ος Όμιλος)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

ΓΣ Καλλιθέα – Ταταυλα  0-3

Το πρωί του Σαββάτου παίξαμε ένα όμορφο παιχνίδι με αντίπαλη την Ταταυλα. Παρ’ όλες τις απουσίες που είχαμε η ομάδα μας μπήκε αρκετά δυνατά, δημιουργώντας ορισμένες ευκαιρίες για γκολ και παλεύοντας όλες τις φάσεις μέχρι τέλους. Παρά όλα αυτά, από ένα λαθάκι της άμυνας μας δεχτήκαμε το γκολ και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας κατάφερε να πιέσει ακόμα περισσότερο τους αντιπάλους, χωρίς όμως να καταφέρουμε να σκοράρουμε. Στα τελευταία 3 λεπτά του παιχνιδιού, στην προσπάθεια μας να ισοφαρίσουμε, αφήσαμε εκτεθειμένη την άμυνα μας, με αποτέλεσμα να δεχτούμε αλλά 2 γκολ. Τελικό σκορ: 0-3. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια!!!

Κ17 (ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ – 14ος Όμιλος)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

ΓΣ Καλλιθέα – Άγιαξ Ταύρου 7-1

Το πρωί του Σαββάτου παίξαμε ένα όμορφο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άγιαξ Ταύρου. Η ομάδα μας μπήκε από το πρώτο λεπτό πολύ δυνατά, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες. Παρά όλα αυτά, οι αντίπαλοι κατάφεραν να προηγηθούν σε μια στιγμή αδράνειας για την άμυνα μας. Στη συνέχεια του παιχνιδιού η ομάδα μας έδειξε την ποιότητα που έχει σαν σύνολο, αλλά και κάθε παίκτης ξεχωριστά σκοράροντας 7 γκολ και καταφέρνοντας να ανατρέψει το παιχνίδι. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια!!!

Κ17 (ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ – 16ος Όμιλος)

Αναφορά αγώνα – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

ΣΑΚΑ – ΓΣ Καλλιθέα 4-0

Το πρωί της Κυριακής αντιμετωπίσαμε την ομάδα της ΣΑΚΑ στο γήπεδο Στεφάνου Δέλτα στο Κολλέγιο Αθηνών. Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι για την ομάδα μας, λόγω των αρκετών απουσιών που είχαμε και της ιδιαιτερότητας του μικρού γηπέδου. Η ομάδα μας δεν μπήκε όπως θα έπρεπε στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να δεχτούμε αρκετές ευκαιρίες από τό 1ο κιόλας λεπτό. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να βρούμε ρυθμό και η ομάδα της ΣΑΚΑ κατάφερε να προηγηθεί. Στη συνέχεια του παιχνιδιού, για κακή μας τύχη ο ποδοσφαιριστής μας Άγγελος Λέσι τραυματίστηκε στο δάκτυλο του ποδιού και μεταφέρθηκε από τον έφορο της ομάδας στο νοσοκομείο.

Στο 2ο ημίχρονο οι αντίπαλοι σκόραραν άλλο ένα γκολ ανεβάζοντας τη διαφορά στα 2 τέρματα. 15 λεπτά πριν τη λήξη του παιδιού ο διαιτητής έκανε συνεχόμενα σοβαρά λάθη ενάντια στην ομάδα μας με αποτέλεσμα να του διαμαρτυρηθώ σε έντονο τόνο. Εκείνος πλησίασε και με ειρωνικό ύφος μου είπε να κάτσω στον πάγκο. Παρά τις επαναλαμβανόμενες προσπάθειες από μέρους μου να του εξηγήσω ότι ήθελα να κάνω αλλαγή, εκείνος μου έδειξε κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία, εκτός της τεχνικής περιοχής, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα. Τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού οι παίκτες μας ήταν εμφανώς εκνευρισμένοι, με την συμπεριφορά του διαιτητή με αποτέλεσμα να δώσουμε πέναλτι στους αντιπάλους και η διαφορά να διευρυνθεί στα 3 γκολ. Στην τελευταία φάση, δεχτήκαμε άλλο ένα γκολ με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 4-0. Σε τελική ανάλυση, η ομάδα μας δεν άξιζε την νίκη στο συγκεκριμένο ματς, όμως οι αποφάσεις του διαιτητή ήταν τραγικές και ο ίδιος πολύ εριστικός. Περαστικά στον αθλητή μας Άγγελο Λέσι. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια!!!

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *