Διπλό στην πρεμιέρα ύστερα από 7 χρόνια

Από την περίοδο 2012-2013 είχε η Καλλιθέα να πετύχει νικηφόρο αποτέλεσμα σε πρεμιέρα πρωταθλήματος και μάλιστα «διπλό». Συγκεκριμένα στις 30 Σεπτεμβρίου 2012, το συγκρότημα του Νίκου Παντέλη (και τότε) είχε επικρατήσει εκτός έδρας με σκορ 2-1 της Δόξας Δράμας, με τους Σταύρου Καλτσά και Μαρουκάκη να συμμετέχουν στην αναμέτρηση.
Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για την Καλλιθέα, ύστερα από το χθεσινό επιτυχημένο ξεκίνημα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Ηλυσιακού. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Γήπεδο του Δημοτικού Πάρκου Αθλητισμού και Αναψυχής και το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία.
Στα ευχάριστα νέα, ο χθεσινός τραυματισμός του Ηλία Σταύρου, που ήταν η αιτία για να γίνει αναγκαστική αλλαγή στα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, δεν ήταν τόσο σοβαρός όσο αρχικά είχε εκτιμηθεί και σύμφωνα με την ιατρική εξέταση αποφεύγει την επέμβαση και με αγωγή που θα πρέπει να ακολουθήσει το επόμενο διάστημα, θα είναι στη διάθεση του Νίκου Παντέλη σε δύο περίπου εβδομάδες. Ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά τον γιατρό της ομάδας και Διευθυντή της Ορθοπεδικής κλινικής του Metropolitan Στέργιο Καρακίτσιο για την –όπως πάντα – άμεση εξέταση του αθλητή.
Η Διοίκηση της Καλλιθέας θέλει να ευχαριστήσει τόσο τη Διοίκηση του Ηλυσιακού, αλλά και τους φιλάθλους της για την άψογη συμπεριφορά και φιλοξενία της αποστολής της ομάδας μας, καθώς και των 200 περίπου φιλάθλων μας, που παρακολούθησαν δίπλα δίπλα με τους φιλάθλους του Ηλυσιακού την αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο Ζωγράφου, χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Τέτοιες συμπεριφορές που επαναλαμβάνονται, πρέπει να επικροτούνται και να υπογραμμίζονται, καθώς αποπνέουν υγεία και η Διοίκηση της Καλλιθέας επιφυλάσσεται να ανταποδώσει την φιλοξενία στην αναμέτρηση του 2ου γύρου.