Δοκιμαστικά για νεαρούς ποδοσφαιριστές

Δοκιμαστικά για νεαρούς ποδοσφαιριστές

Η εβδομάδα που έρχεται και κυρίως η ΤΕΤΑΡΤΗ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ είναι εβδομάδα δοκιμαστικών για νέους ποδοσφαιριστές, για νέα παιδιά που θα στελεχώσουν τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του συλλόγου μας.

Η νέα διοίκηση του ερασιτέχνη πραγματικά κάνει αξιόλογες προσπάθειες για να μπορέσουμε στο μέλλον να έχουμε την χαρά, την τύχη, την ευχαρίστηση ή πείτε το όπως αλλιώς θέλετε, να δούμε μερικούς ποδοσφαιριστές να εξελίσσονται, να αναπτύσσονται και να στελεχώσουν κάποια στιγμή την ομάδα της καρδιάς μας.

Είναι γεγονός ότι μέχρι σήμερα έχουμε αρκετές συμμετοχές παιδιών που ενδιαφέρονται να έρθουν στην ομάδα μας και αυτό είναι κάτι πολύ ενθαρρυντικό. Είναι επίσης γεγονός, σημαντικότερο, ότι οι δοκιμαστικές προπονήσεις θα γίνουν στο EL PASO, ίσως για 1η φορά και εδώ υπάρχουν ευχαριστίες πολλές εκεί που πρέπει, σε αυτούς που πραγματικά αγαπούν αυτή την ομάδα, την ομάδα της καρδιάς μας και όχι μόνο στα λόγια, αλλά και με τις πράξεις τους.

Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ είναι ιδέα, είναι πάθος, είναι αρρώστια. Όλοι μας πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα, όπως ο καθένας μας μπορεί. Δεν υπάρχει μέτρο στη βοήθεια.

Εμείς θα είμαστε εδώ για να σας ενημερώνουμε, όπως μέχρι σήμερα κάνουμε, για τα πάντα που αφορούν τους μικρούς μας φίλους, αυτούς που σίγουρα (αρκετούς από αυτούς) θα δούμε σε μερικά χρόνια στην ομάδα μας.

Οι κινήσεις που θα γίνουν και έχουν γίνει για την ανάπτυξη των Ακαδημιών του συλλόγου, σας διαβεβαιώνουμε ότι ξεφεύγουν από τα τοπικά δεδομένα. Κινούνται σε πολύ υψηλά δεδομένα, έτσι όπως αρμόζει στην ομάδα μας , έτσι όπως πρέπει σε ένα όνομα όπως της ΚΑΛΛΙΘΕΑ μας.

Στηρίζουμε την ομάδα της καρδιάς μας, ευχόμαστε του χρόνου να καμαρώσουμε την ομάδα μας και στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου και φυσικά θα είμαστε όλοι εκεί να στηρίξουμε αυτό που από μικρά παιδιά αγαπάμε.

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *