Δοκιμαστικές προπονήσεις Ακαδημιών ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Δοκιμαστικές προπονήσεις Ακαδημιών ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Ο Γυμναστικός Σύλλογος ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ο ιστορικός σύλλογος της πόλης μας που διατηρεί στις τάξεις τους τμήματα ΣΤΙΒΟΥ, ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ Γυμναστικής και Ακαδημιών ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ , αποφάσισε να πραγματοποιήσει δοκιμαστικά ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ προπονήσεων.

Στόχος μας , όπως πάντα, η προσέλκυση και δραστηριοποίηση των παιδιών της πόλης μας στο να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, στο να αποκτήσουν ευγενή άμυλα, στο να αγαπήσουν την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης που ζουν και μεγαλώνουν.

Οι δοκιμαστικές ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας μετά από συνεννόηση με την Δημοτική αρχή, έτσι ώστε τα παιδιά μας να αποκτήσουν την αίσθηση ενός μελλοντικού ποδοσφαιριστή και (μακάρι) ίσως ενός μελλοντικού ποδοσφαιρικού αστέρα που θα έχει κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την πόλης της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 15/06/2022 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και στις 17/06/2022 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Αφορούν παιδιά γεννημένα από το 2007 έως και το 2010, δηλαδή παιδιά της 6ης Δημοτικού και όλων των τάξεων του Γυμνασίου.

Γνωρίζοντας την όπως πάντα πρόθυμη βοήθειά σας θα σας παρακαλούσαμε όπως ενημερώσετε με όποιον τρόπο επιθυμείτε τους ενδιαφερόμενους μαθητές για την ενέργεια αυτή.

Ευχαριστούμε θερμά για την βοήθεια και υποστήριξη προς τον ιστορικότερο σύλλογο της πόλης της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και για τη συμβολή σας στην αθλητική δραστηριότητα των μαθητών της πόλης μας

Για οποιαδήποτε απορία σας δημιουργηθεί ή βοήθεια χρειαστείτε η Γραμματεία του συλλόγου μας παραμένει στη διάθεσή σας

Φιλικά

Η Γραμματεία του Γ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Μια Πόλη…Μια Ομάδα…Μια Ιστορία!!!

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *