Έναρξη συνεργασίας με Φυσικοθεραπεύτρια Μαρία ΚΩΣΤΑΚΗ

Έναρξη συνεργασίας με Φυσικοθεραπεύτρια Μαρία ΚΩΣΤΑΚΗ

Με ιδιαίτερη χαρά ο Γυμναστικός Σύλλογος ΚΑΛΛΙΘΕΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την φυσικοθεραπεύτρια Μαρία ΚΩΣΤΑΚΗ.

Η Μαρία είναι 26 ετών με μεγάλη εμπειρίας σε εργαστήρια και κέντρα σύγχρονης φυσικοθεραπείας. 

Η Μαρία καθημερινά θα είναι παρούσα σε όλες τις προπονήσεις των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του συλλόγου μας στο γήπεδο του ΚΠΙΣ Νιάρχος με σκοπό να βοηθήσει όλα τα παιδιά των ομάδων μας. 

Σε συνεργασία με τους προπονητές των Ακαδημιών μας, η Μαρία έχει ήδη ξεκινήσει να “δείχνει” το έργο της , αφού ήδη εφαρμόζει αποθεραπεία και πολλές βοήθειες σε όλα τα παιδιά των ομάδων μας.

Με ενέργειες του Προέδρου ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, κατόπιν υποδείξεως της Μαρίας, έχουμε προμηθευτεί πλήρη ιατρικό σάκο με όλα τα απαραίτητα φαρμακευτικά υλικά. Με ενέργειες του προέδρου του συλλόγου και του μέλους του διοικητικού συμβουλίου ΣΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ, ο σύλλογος έχει προμηθευτεί και απινιδωτή ο οποίος είναι προς χρήση σε περίπτωση που φυσικά χρειαστεί (και ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην χρειαστεί ποτέ).

Η Μαρία ΚΩΣΤΑΚΗ πρόσφατα (με ενέργειες του συλλόγου) παρακολούθησε (και πιστοποιήθηκε) ειδικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών και απινίδωσης. 

Ήδη έχουν γίνει συναντήσεις της Μαρίας με τους προπονητές των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου (σχετικό φωτογραφικό υλικό από τις συναντήσεις αυτές) με σκοπό των ενημέρωσή τους από εκείνη σε θέματα πρώτης βοήθειας και χρήσης του απινιδωτή.

 
Καλωσορίζουμε λοιπόν την Μαρία στην οικογένεια του Γ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Ο σύλλογος μας κάνει πρωτοπόρες και καινοτόμες ενέργειες στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου (και σε όλα τα τμήματά του φυσικά) με σκοπό την υγεία όλων των παιδιών και την ασφάλειά τους,

Οι γονείς πρέπει να νιώθουν σίγουροι και περήφανοι (όπως και εμείς φυσικά) που τα παιδιά τους ανήκουν σε έναν σύγχρονο αθλητικό σύλλογο. 

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *