Καλλιθέα – Άνω Μερά 3-2

Καλλιθέα – Άνω Μερά 3-2

Στην 5η αγωνιστική του 5ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής η ομάδα μας πέτυχε την 4η νίκη στο πρωτάθλημα, όπου υποδέχθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, την Άνω Μερά και επικράτησε με σκορ 3-2.
Η Καλλιθέα πραγματοποίησε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και πέτυχε 3 γκολ. Το πρώτο γκολ πέτυχε στο 15΄ λεπτό με κεφαλιά «ψαράκι» ο Μαρουκάκης, ύστερα από διαγώνια σέντρα του Στούπη. Το δεύτερο γκολ πέτυχε ο Βασιλειάδης στο 19΄, μετά από φοβερή ενέργεια του Μαρουκάκη, ο οποίος ξεμαρκαρίστηκε από τον αμυντικό που τον «φύλαγε» και «σέρβιρε» το γκολ με παράλληλη μπαλιά. Το τρίτο γκολ πέτυχε ο Στούπης με πλασέ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου στο 46΄ λεπτό, μετά από εξαιρετική μπαλιά του Γκρόσιου.
Όσον αφορά την Άνω Μερά, στο 21΄ λεπτό της αναμέτρησης πέτυχε το πρώτο γκολ με τον Αχείμαστο και στο 78΄ λεπτό το δεύτερο με τον Λεσάι.
Η Καλλιθέα παρατάχθηκε ως εξής : (προπονητής Νίκος Παντέλης) Φαρμάκης (66΄ Λαδάς), Βιδάλης, Κρητικός, Καλύβας, Ντρούγκας (80΄ Μουρελάτος), Καλτσάς, Στούπης, Κώστας, Βασιλειάδης (69΄ Καλημέρης), Γκρόσιος (84΄ Παπαγγελής) και Μαρουκάκης.
Η Άνω Μερά παρατάχθηκε ως εξής : (προπονητής Νίκος Κωτσοβός) Παλιούρας, Καλαγκάνης, Κυριάκος (77΄ Κέμπε), Αχείμαστος, Μεζίνι, Λεσάι, Σαββίδης, Λένγκα, Παλαιοπάνος (58΄ Ζυγκερίδης), Σαλταμάρας (37΄ Κωφοκώτσιος) και Σούλτσε (46΄ Ζώτος).