Γλίτωσε τα «χειρότερα» ο Φαρμάκης

Γλίτωσε τα «χειρότερα» ο Φαρμάκης

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για την Καλλιθέα, ύστερα από το χθεσινό επιτυχημένο αποτέλεσμα, με την εντός έδρας επικράτηση με σκορ 3-2 επί της Άνω Μεράς.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Γήπεδο ποδοσφαίρου του Δημοτικού Πάρκου Αθλητισμού και Αναψυχής και το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία.

Όσον αφορά τον τραυματισμό του τερματοφύλακα της ομάδας μας Φαρμάκη, ο οποίος βγήκε με αναγκαστική αλλαγή στην χθεσινή αναμέτρηση, ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα «χειρότερα».

Ο Φαρμάκης υποβλήθηκε σε ακτινογραφίες και κλινική εξέταση με το πόρισμα να δείχνει κάκωση και χρόνο αποθεραπείας του τραυματισμού τις 2 με 3 εβδομάδες. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή.

Η Διοίκηση της Καλλιθέας ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 στις 15:30, στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει εντός έδρας, για την 4η Φάση του 49ου Κυπέλλου ΕΠΣΑ «Κ. Τριβέλλας», τον Άτταλο Ν. Φιλαδέλφειας, ομάδα που αγωνίζεται στο Β΄ Τοπικό και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογικής κατάταξης.