Καλλιθέα – Άτταλος 3-1

Καλλιθέα – Άτταλος 3-1

Στην 4η Φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ «Κ. Τριβέλλας» η ομάδα μας υποδέχθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας και επικράτησε με σκορ 3-1.
Η Καλλιθέα η οποία παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές, προκειμένου να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές καθώς και να «φρεσκάρει» μερικούς από τους συνεχόμενους αγώνες, πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση και δεν κινδύνεψε στον αγώνα.
Το πρώτο γκολ πέτυχε στο 17΄ λεπτό με σουτ μέσα στην περιοχή ο Μακρυγιάννης ύστερα από ατομική ενέργεια.
Το δεύτερο γκολ πέτυχε ο Βασιλειάδης στο 29΄ λεπτό, μετά από συνδυασμό με τον Γκρόσιο που του «σέρβιρε», με διαγώνιο δυνατό σουτ στο ύψος της περιοχής.
Στο 52΄ λεπτό, ο Άτταλος μείωσε σε 2-1 από την «άσπρη βούλα» με εκτελεστή τον Λύγκο.
Το τρίτο γκολ πέτυχε ο Μπέλης στο 75΄ λεπτό, ύστερα από το 1-2 που έκανε με τον Μακρυγιάννη και με φοβερό συρτό σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Η Καλλιθέα παρατάχθηκε ως εξής : (προπονητής Νίκος Παντέλης) Λαδάς, Μουρελάτος, Παπαγγελής, Καλύβας, Αλεξανδρόπουλος (78΄ Ντρούγκας), Καλημέρης (58΄ Στούπης), Γκρόσιος, Κώστας (46΄ Καλτσάς), Βασιλειάδης, Μπέλης (80΄ Μαρουκάκης) και Μακρυγιάννης.
Ο Άτταλος παρατάχθηκε ως εξής : (προπονητής Γιάννης Χλωρός) Παρασκευόπουλος, Κόντης, Kulaj, Kullolli, Κορλιές (46΄ Δαρδαμάκης), Μποζινάκης (46΄ Τσελέπης), Ντούμος (46΄ Ρούμπεν), Κουλούρης, Λύγκος, Βάσος και Χρυσανθακόπουλος (84΄ Παπαδημητρίου).