ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ.Σ. Καλλιθέα 25-10-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ.Σ. Καλλιθέα 25-10-2019

Νέα διοίκηση με την συμμετοχή και νέων προσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, τον ιστορικό σύλλογο της Καλλιθέας, προέκυψε μετά την εκλογική διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου.


Οι βασικές επιδιώξεις εστιάστηκαν στη συγκρότηση μιας διοικητικής ομάδας με έμφαση στην αξιοποίηση της επιτυχημένης εμπειρίας αλλά και στην ανανέωση και την είσοδο νέων μελών με άμεσο στόχο την ουσιαστική συνεργασία με τους εθνικούς φορείς, τον Δήμο και την τοπική κοινωνία για την ανανέωση των επιτυχιών του Συλλόγου στο ποδόσφαιρο, τον στίβο και την ενόργανη.


Το προεδρικό θώκο ανέλαβε ο Παντελής Παυλίδης, ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος και στο παρελθόν σε περίοδο κατά την οποία η ομάδα αγωνίζονταν στην Β’ Εθνική.

Οι στόχοι του νέου διοικητικού σχήματος, είναι οι ακόλουθοι:
• ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη καινοτόμων δράσεων και ολοκληρωμένων προγραμμάτων υποστήριξης των δραστηριοτήτων του Σωματείου,
• η πρόθεση συνέχειας και αξιοποίησης του έργου των προηγουμένων διοικήσεων,
• η πρόθεση ανάπτυξης και νέων τμημάτων μαζικού αθλητισμού,
• η δέσμευση όλων των μελών της νέας διοίκησης για διαρκή προσπάθεια προσφοράς και υποστήριξης προς τους αθλητές και αθλήτριες του σωματείου,
• η ενασχόληση με τον αθλητισμό και νέων ατόμων ΑμεΑ, με νοητική υστέρηση, αυτισμό κτλ.


Με την ολοκλήρωση των εκλογών και της συγκρότησης σε Σώμα, η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συλλόγου είναι η ακόλουθη:

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ: Πρόεδρος
ΕΡΜΕΙΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ: Α’ Αντιπρόεδρος
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ: Β’ Αντιπρόεδρος
ΜΠΟΥΤΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ: Γ’ Αντιπρόεδρος
ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Γενικός Γραμματέας
ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: Ειδικός Γραμματέας
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Ταμίας
ΛΑΒΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Γενικός Αρχηγός
ΜΟΥΡΑΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ: Έφορος Στίβου
ΑΡΑΔΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ: Έφορος Ενόργανης Γυμναστικής
ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ-ΚΕΛΥ: Έφορος Δημοσίων Σχέσεων
ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ: Μέλος
ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Μέλος
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ : Μέλος
ΦΑΡΜΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Μέλος


Ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Παντελής Παυλίδης, μετά το τέλος του πρώτου διοικητικού Συμβουλίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Συμβουλίου για την ομόφωνη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Όλοι μαζί, παλιά στελέχη αλλά και τα νέα μέλη του ΔΣ θα προχωρήσουμε ενωμένοι και με σταθερά βήματα, ευελπιστώντας ότι ο κόσμος της Καλλιθέας θα αγκαλιάσει την προσπάθειά μας.

Έχουμε ανοίξει διάπλατα τις πόρτες του συλλόγου και αισθάνομαι αισιόδοξος ότι όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι θα γίνονται μέλη αυτής της αθλητικής οικογένειας.


Το σύνθημα μας είναι «μια πόλη-μια ομάδα-μια ιστορία» και κοινός μας στόχος είναι ο ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ να συνεχίσει να γράφει ιστορία με επιτυχίες στο ποδόσφαιρο, τον στίβο και την ενόργανη γυμναστική.
Όλοι μαζί, προχωρούμε…».