«Μπήκε με το δεξί» ο Δεκέμβρης

«Μπήκε με το δεξί» ο Δεκέμβρης

Με το «δεξί» μπήκε εχθές ο Δεκέμβρης για την Καλλιθέα, αφού κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να γευτεί τη χαρά της νίκης απέναντι στη Κηφισιά στο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς και να ξαναβρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, σκορπίζοντας χαμόγελα στις τάξεις των φιλάθλων της.
Το πρόγραμμα προπονήσεων σήμερα περιελάμβανε το πρωί αποθεραπεία, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Πάρκο Αθλητισμού και Αναψυχής, ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί οικογενειακό διπλό στα πλαίσια της προπόνησης με την Κ18.
Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καλλιθέας κ. Σπύρος Παπαδόπουλος, θέλει να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στους διαιτητές της χθεσινής αναμέτρησης με την Κηφισιά, για την άψογη και σχεδόν αλάνθαστη διεύθυνση του αγώνα.
Επίσης, θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση της Κηφισιάς και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Γατζούλα, για την άψογη φιλοξενία προς την ομάδας μας, την οποία και επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε στην αναμέτρηση του 2ου γύρου του πρωταθλήματος.
Τέλος, να ευχαριστήσουμε τους 100 περίπου φιλάθλους μας που ήρθαν στο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς και έδωσαν με τα τραγούδια τους και το χειροκρότημά τους, την απαραίτητη ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας, για να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.