Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ σε όλους τους αγώνες της ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ σε όλους τους αγώνες της ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Mε ιδιαίτερη χαρά και με μεγάλη συγκίνηση ανακοινώνουμε σε όλη την αθλητική ΚΑΛΛΙΘΕΑ , αλλά και σε όλη την αθλητική επικράτεια, ότι μετά από συντονισμένες ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου του ιστορικού μας Συλλόγου και σε άριστη συνεργασία με την ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ (ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Γραμματεία της ΠΑΕ), στο εξής σύσσωμη η Ακαδημία Ποδοσφαίρου μας σε όλες τις κατηγορίες Κ08 – Κ10 – Κ12 – Κ14 και Κ16 θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί όλους τους εντός έδρας αγώνες της αγαπημένης μας ποδοσφαιρικής ομάδας.

Οι αθλητές – ποδοσφαιριστές/τριες των μικρών κατηγοριών Κ08 – Κ10 και Κ12 θα συνοδεύονται από έναν κηδεμόνα τους, ενώ οι αθλητές-ποδοσφαιριστές των κατηγοριών Κ14 και Κ16 θα συνοδεύονται από τους προπονητές τους.

Κάτι παρόμοιο είχε να συμβεί εδώ και μερικές δεκαετίες και ήταν κάτι το οποίο το προσπαθούσαμε από την περσινή αγωνιστική χρονιά…και να που όλοι μαζί το καταφέραμε.

Τα παιδιά μας θα καταλάβουν (ακόμα περισσότερο) σε ποιόν ιστορικό Σύλλογο ανήκουν, για ποιόν ιστορικό Σύλλογο αγωνίζονται και η αγαπημένη μας ποδοσφαιρική ομάδα θα έχει την στήριξη στο δύσκολο πρωτάθλημα της SuperLeague 2.

Η αρχή θα γίνει από τον αγώνα της Δευτέρας 05/12/2022 φυσικά στο EL PASO με «αντίπαλο» την ομάδα της ΑΕΚ Β’. Λεπτομέρειες θα δώσουμε σε όλους τους αθλητές μας και τους γονείς τους μέσω της εσωτερικής επικοινωνίας του ιστορικού μας Συλλόγου.

Οι μικροί ταλαντούχοι και μελλοντικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα είναι όλοι παρόντες…εσείς?

Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ήταν είναι και θα παραμείνει μια οικογένεια.
Ήταν είναι και θα παραμένει ένας ιστορικός Σύλλογος.
Μια Πόλη….Μια Ομάδα…Μια Ιστορία

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *