Ολοκλήρωση Ά Φάσης δοκιμαστικών προπονήσεων για τα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου

Ολοκλήρωση Ά Φάσης δοκιμαστικών προπονήσεων για τα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η Ά Φάση δοκιμαστικών προπονήσεων για τη στελέχωση των αγωνιστικών τμημάτων του Γυμναστικού Συλλόγου Καλλιθέα από την Δευτέρα 17 Ιουνίου έως και το Σάββατο 22 Ιουνίου.

Περισσότερες από 200 αιτήσεις δήλωσης συμμετοχής υποβλήθηκαν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να απενεργοποιηθεί η πλατφόρμα δηλώσεων 5 ημέρες πριν την διεξαγωγή των δοκιμαστικών.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις συμμετοχής αθλητών, οι οποίοι κατοικούν εκτός των ορίων της Αττικής και τους οποίους ευχαριστούμε για την πρόθεση συνεργασίας και τους δηλώνουμε ότι αυτή τους η κίνηση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογό μας.

Με αποκλειστική σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με τις ημερομηνίες υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής, δόθηκε η ευκαιρία σε περισσότερους από 100 αθλητές να συμμετέχουν στις δοκιμαστικές προπονήσεις.

Εκτός από την παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας μας, και του συντονισμού από το επταμελές προπονητικό μας επιτελείο, τις δοκιμαστικές προπονήσεις παρακολούθησαν από πλευράς ΠΑΕ ΓΣ Καλλιθέα, ο Τεχνικός Διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής Αντώνης Πριόνας, καθώς και οι προπονητές Δημητρίου Αντώνης και Παπαδολουκάς Τάκης και οι οποίοι εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους για την συνολική διοργάνωση και το επιπεδο.

Οι αθλητές που θα επιλεγούν για τη στελέχωση των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας μας, θα ειδοποιηθούν από τα γραφεία του Γ.Σ. Καλλιθέα εντός των επόμενων δέκα ημερών, στα στοιχεία επικοινωνίας που μας έχουν δώσει.

Η Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Καλλιθέα θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συμμετέχοντες αθλητές στις δοκιμαστικές προπονήσεις, καθώς και όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Νικόλαο Κουτουλάκη και την εταιρεία του The Fruit Experts για την ευγενική χορηγία τους και τη διάθεση φρούτων, για τους συμμετέχοντες στα δοκιμαστικά.

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *