Παρουσίαση Χορηγού - GARGAS Electric Ηλεκτρολογικός Εξοπλισμός

Παρουσίαση Χορηγού - GARGAS Electric Ηλεκτρολογικός Εξοπλισμός

Με ιδιαίτερη χαρά ο Γ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ανακοινώνει την χορηγική του υποστήριξη από το κατάστημα «GARGAS Electric Ηλεκτρολογικός Εξοπλισμός» και ουσιαστικά την εταιρεία : Γ. Γκαργκάσουλας & ΣΙΑ Ο.Ε. Ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση για τη στήριξη και την συνεργασία τόσα και τόσα χρόνια προς τον ιστορικότερο και μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ .

Η Γ. Γκαργκάσουλας & ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο του Ηλεκτρολογικού Εξοπλισμού από το 1990. Στην Καλλιθέα, όπου είναι και η έδρα μας βρίσκονται τα κεντρικά μας γραφεία καθώς και η αποθήκη. Αντικείμενο της εταιρίας είναι οι εισαγωγές και η εμπορία ηλεκτρολογικού υλικού.

Η πολυετή εμπειρία και η τεχνογνωσία μας σε νέες τεχνολογίες όπως εφαρμογές KNX (έξυπνες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις) , αυτοματισμών και συστήματα φωτισμού LED για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε στον πελάτη μας την κατάλληλη λύση για την όποια επαγγελματική ή οικιακή ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

Η ποιότητα, η εμπιστοσύνη και η καλύτερη δυνατή τιμή είναι το τρίπτυχο που έχει συμβάλλει στην επιτυχημένη πορεία μας ως σήμερα. Όλα τα προϊόντα μας σέβονται το περιβάλλον και είναι επιλεγμένα ώστε να τηρούν τις κατάλληλες προδιαγραφές που απαιτούνται για μια ασφαλή ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

Στη νέα μας ιστοσελίδα, θα έχετε την δυνατότητα να περιηγηθείτε σε μια πληθώρα ηλεκτρολογικών υλικών και να επιλέξετε με την βοήθειά μας το κατάλληλο προϊόν.

Το κατάστημα βρίσκεται στη πόλη μας φυσικά στην ΚΑΛΛΙΘΕΑ και στην οδό ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ 39-41.

Email : info@gargaselectric.gr

Internet site : www.gargaselectric.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2109563772

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *