Παρουσίαση Χορηγού – Η ΘΡΑΚΑ Ψητοπωλείο

Παρουσίαση Χορηγού – Η ΘΡΑΚΑ Ψητοπωλείο

Με ιδιαίτερη χαρά ο Γ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ανακοινώνει την χορηγική του υποστήριξη από το παραδοσιακό ψητοπωλείο Η ΘΡΑΚΑ.

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή του προς τον ιστορικότερο και μεγαλύτερο σύλλογο της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ .

To παραδοσιακό ψητοπωλείο των κ. Αλεξόπουλου και του κ. Σιρκελίδη που βρίσκεται στη Καλλιθέα Αττικής, λειτουργεί από το 1984, ως «παραδοσιακή ταβέρνα-ψησταριά».

Είναι σίγουρα μία από τις πιο γνωστές ταβέρνες της περιοχής και γενικότερα της Αθήνας με τη «φήμη» του να ταξιδεύει ανάμεσα στους λάτρεις του «καλού» φαγητού και είναι σίγουρα πολλοί αυτοί που την επισκέφτηκαν ή προγραμματίζουν να την επισκεφτούν.

Το καμάρι της Καλλιθέας με το καλύτερο κεμπάπ στο πιο όμορφο περιβάλλον…σταθερή πελατεία με τραπεζάκια έξω και με φουλ κλιματισμό στην παραδοσιακά ντυμένη αίθουσα με πέτρα.. ταχύτατη εξυπηρέτηση για να απολαμβάνουν οι πελάτες μας τα φρέσκα υλικά και κρέατα(ειδικό προσωπικό τα τεμαχίζει και τα χαρμανιάζει με τα δικά μας μπαχαρικά) …ελεγμένα, αρίστης ποιότητας που κάνουν τις γεύσεις μοναδικές.

Ιδιαίτερο στοιχείο του ψητοπωλείου είναι η πολυτέλεια στην παράδοση στο σπίτι από το πρωί έως αργά το βράδυ, για τις καθημερινές και την Κυριακή (12.00-03.00), ενώ Παρασκευή και Σάββατο (12.00-04.00) στα τηλέφωνα 210-9511194 και 210-9565714.

Το παραδοσιακό ψητοπωλείο των κ. Αλεξόπουλου και του κ. Σιρκελίδη λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ικανοποιώντας πλήρως τους πελάτες του καθώς η διαδρομή μέσα στο χρόνο έδωσε την δυνατότητα να γνωρίζει τι ζητάει ο κάθε πιστός της ωραίας γεύσης και του καλού φαγητού.

Το κατάστημα βρίσκεται στη πόλη μας, φυσικά στην ΚΑΛΛΙΘΕΑ και στην οδό ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 76

Internet site : https://www.thrakakallitheas.gr

Email : billkill69@hotmail.com

Facebook : www.facebook.com/Θράκα-της-Καλλιθέας-214943988970740

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2109511194 – 2109565714 

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *