Παρουσίαση Χορηγού – Ιωακειμίδης ΑΕΒΕ Παραγωγή και τυποποίηση προϊόντων κρέατος

Παρουσίαση Χορηγού – Ιωακειμίδης ΑΕΒΕ Παραγωγή και τυποποίηση προϊόντων κρέατος

Με ιδιαίτερη χαρά ο Γ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ανακοινώνει την χορηγική του υποστήριξη με την εταιρεία ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΑΕΒΕ – Παραγωγή και τυποποίηση προϊόντων κρέατος, το γνωστό σε όλη την πόλη και όλη την ΑΘΗΝΑ κατάστημα κρεάτων PORKY.

Ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση και τον κύριο ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ για τη στήριξη της προς τον ιστορικότερο και μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ .

Η εταιρία ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. , με διακριτικό τίτλο PORKY , είναι μια σύγχρονη , δυναμική και γρήγορη αναπτυσσόμενη εταιρία που ασχολείται  με την εισαγωγή , εμπορία , τυποποίηση και δημιουργία προϊόντων κρέατος.

Σήμερα θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερα οργανωμένες εταιρίες κρέατος στην Ελλάδα , όσον αφορά τις παρεχόμενες υπηρεσίες , τον ποιοτικό έλεγχο , την επεξεργασία και την παραγωγή προϊόντων.

Η ιστορία της εταιρίας ξεκινά πριν 60 χρόνια , από ένα παραδοσιακό κρεοπωλείο που ίδρυσε ο Παύλος Ιωακειμίδης στην κεντρική αγορά της Καλλιθέας .Παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες της μεταπολεμικής περιόδου, η επιχείρηση προοδεύει και παραδίδεται στον υιό του Χαράλαμπο Ιωακειμίδη το 1952. Οι εμπορικές γνώσεις , η τιμιότητα και εργατικότητα του Χαράλαμπου Ιωακειμίδη σύντομα αποδίδουν καρπούς  και το μικρό κρεοπωλείο αναπτύσσεται και φτάνει να απασχολεί 10 άτομα .

Το 1989 τη διοίκηση της εταιρίας αναλαμβάνει ο υιός τους Απόστολος Ιωακειμίδης , ο οποίος με την αποφασιστικότητα και το δυναμισμό που διαθέτει επιφέρει ριζικές αλλαγές στη διοίκηση και τη λειτουργία της εταιρίας με θεαματικά αποτελέσματα. 

Με τις νέες ιδέες και την ορμή του Απόστολου Ιωακειμίδη στη διοίκηση , η εταιρία εξελίσσεται ακολουθώντας τις νέες τεχνολογίες  με αποτέλεσμα τη συνεχή αυξητική της πορεία. Το 1997 μετατρέπεται σε Α.Ε. και με προσωπικό που υπερβαίνει τα 50 άτομα. Το 1999 , σε συνεργασία με Ευρωπαίους ειδικούς , που μετακλήθηκαν ειδικά γι’ αυτό το σκοπό στην Αθήνα , δημιουργείται οργανωμένο εργαστήριο επεξεργασίας κρέατος με ευρωπαϊκές προδιαγραφές στους τομείς υγιεινής και ασφάλειας . 

Υπεραγορά Κρεάτων ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΑΕΒΕ – PORKY

Γρυπάρη 159 & Έλλης 1-3 ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΤΚ 17672

Email : sales@porkysa.gr – info@porkysa.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας 2109566720 – 2109570484 και FAX 2109568148

Internet site : www.porkysa.gr

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *