Παρουσίαση Χορηγού – ΚΑΡΑΛΗΣ ΚΑΒΑ

Παρουσίαση Χορηγού – ΚΑΡΑΛΗΣ ΚΑΒΑ

Με ιδιαίτερη χαρά ο Γ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ανακοινώνει την χορηγική του υποστήριξη από την ΚΑΒΑ ΚΑΡΑΛΗΣ.

Ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση και τον κ. ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΡΑΛΗ για τη στήριξη της προς τον ιστορικότερο και μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.

Η κάβα Κάραλης είναι εδώ για να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες σας. Απευθύνεται σε κάθε είδους επιχείρηση εστίασης μπαρ, καφέ, εστιατόρια και χώρους εκδηλώσεων.

Η κάβα έχοντας διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο με απόλυτη συνέπεια αγάπη και αφοσίωση απολαμβάνει την εμπιστοσύνη που δέχεται καθημερινά και σχεδιάζει την αναπτυξιακή της στρατηγική. Η δύναμη μας είναι και δική τους.

Η ποιότητα και η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών είναι η πυξίδα για την ανάπτυξη της. Στην κάβα Κάραλης θα βρείτε τεράστια γκάμα από αλκοολούχα ποτά και μη, αναψυκτικά, οίνους από κάθε πλευρά της Ελλάδας αλλά και από διεθνής αμπελώνες. Χιλιάδες άμεσα διαθέσιμοι κωδικοί σε τιμές υπερχονδρικης παραδίδονται στον χώρο που θα μας υποδείξετε καθημερινά.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας είναι πάντα έτοιμο να σας ενημερώσει για αυτό που αναζητάτε. Η βαθιά γνώση του χώρου μας εξασφαλίζει την δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας ότι μας ζητηθεί.

 Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2109597544

Email : info@kavakaralis.gr

Internet site : www.kavakaralis.gr 

Instagram : https://www.instagram.com/kava.karalis/?hl=en

Facebook : https://www.facebook.com/kavakaralis  

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *