Παρουσίαση Χορηγού - Γραφεία τελετών ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ

Παρουσίαση Χορηγού - Γραφεία τελετών ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ

Με ιδιαίτερη χαρά ο Γ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ανακοινώνει την χορηγική του υποστήριξη από το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ.

Ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση για τη στήριξη και την συνεργασία τόσα και τόσα χρόνια προς τον ιστορικότερο και μεγαλύτερο σύλλογο της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ .

Ο Κώστας Κυριαζίδης  γεννήθηκε το 1913  στην Τραπεζούντα του Πόντου.  Το 1922 και σε ηλικία 9 χρονών «αναγκάζεται» μαζί με τους γονείς του να μετακομίσουν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Καλλιθέα.

 Το 1930 ξεκίνησε το πρώτο γραφείο κηδειών στην Καλλιθέα όπου και έζησε μέχρι το τέλος της ζωής του. Όλα αυτά τα χρόνια δημιούργησε ένα αξιοσέβαστο όνομα στην κοινωνία και συνεχίστηκε με την συμβολή των τριών γιών του – τον Ιορδάνη, τον Φίλιππο και τον Σίμο Κυριαζίδη.

 Ο Ιορδάνης ακολούθησε την ιατρική επιστήμη, οι δε δύο τελευταίοι ανέλαβαν τα ινία της επιχείρησης του πατέρα. Σήμερα έχει προστεθεί ο εγγονός, ο Κώστας Κυριαζίδης,  που φέρει και το όνομα του.

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται τόσα χρόνια στην οργάνωση κηδειών – μνημόσυνων , στα πιστοποιητικά δηλώσεων κληρονομιάς, στις πρώτες ανάγκες των συγγενών με σεβασμό επαγγελματισμό και ποιότητα υπηρεσιών.

Το γραφείο βρίσκεται στη πόλη μας φυσικά στην ΚΑΛΛΙΘΕΑ και στην οδό ΓΡΥΠΑΡΗ 128 & Δαβάκη.

Email : kiriazidis.k@gmail.com

Internet site : www.kyriazidis-funerals.com

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2109560767 – 2109566873 και FAX : 2109563711

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *