Πένθος για τον Λάζαρο Λασκαρίδη

Πένθος για τον Λάζαρο Λασκαρίδη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Γ.Σ. Καλλιθέα» είναι μουδιασμένο και συντετριμμένο από την είδηση ότι “έφυγε” σήμερα ο Λάζαρος Λασκαρίδης, σε ηλικία μόλις 55 ετών, ύστερα από μάχη που έδινε στην εντατική, μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε προ δέκα ημερών.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης αποτελούσε μέλος της Οικογένειας του Γ.Σ. Καλλιθέα. Ήταν μέλος του Συλλόγου και ενεργός φίλαθλος της Ανδρικής Ομάδας ποδοσφαίρου.

Η συμπαράστασή του ήταν έμπρακτη καθώς δεν έχανε αγώνα και έδινε το παρόν σε κάθε αναμέτρηση είτε αυτή ήταν εντός έδρας είτε ήταν εκτός έδρας, ακόμα και στην μεταβατική περίοδο των 2 ετών που η Ομάδα μας πάλευε να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης ήταν ένας μαχητής και σίγουρα θα μας λείψει από τις εξέδρες του El Paso, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι από εκεί ψηλά θα μας παρακολουθεί από την «Εξέδρα του Παραδείσου» και θα μας προσέχει, μαζί με τους Νίκο Σαλευρή, Γιώργο Θάνο, Λάκη Μιχαηλίδη, Μπάμπη Αμαραντίδη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Γυμναστικού Συλλόγου Καλλιθέα» εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά και του οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του «Γ.Σ. Καλλιθέα» με επικεφαλής τον Πρόεδρο Σπύρο Παπαδόπουλο θα παραστεί στην κηδεία του.

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *