Πρόσκληση Προέδρου για παρακολούθηση αγώνα ΠΑΕ ΓΣ Καλλιθέα

Πρόσκληση Προέδρου για παρακολούθηση αγώνα ΠΑΕ ΓΣ Καλλιθέα

Αγαπητοί Γονείς και Αθλητές,

Ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Καλλιθέα, Σπύρος Παπαδόπουλος, προσκαλεί όλους τους αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, να παραβρεθούν και να παρακολουθήσουν δωρεάν την σημαντική αναμέτρηση που δίνει η ΠΑΕ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ την Μ. Δευτέρα 10/04 στις 15:15 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, με αντίπαλο την Κηφισιά, για το πρωτάθλημα της Super League 2, με σκοπό να παραμείνει σε τροχιά τίτλου και ανόδου στην Super League 1.

Τα παιδιά των Ακαδημιών Κ8, Κ10 και Κ12 θα συνοδεύονται από έναν κηδεμόνα τους, ενώ τα παιδιά των Ακαδημιών Κ14 και Κ16 θα προσέρχονται μόνα τους και θα συνοδεύονται από τους προπονητές του Συλλόγου και μέλη της Διοίκησης.

Η είσοδος όλων θα γίνει από τη ΘΥΡΑ 3 του γηπέδου ( στην οδό Ψηλορείτου, στις 14:45, απέναντι από την παιδική χαρά) και όλα τα παιδιά μας και οι συνοδοί τους είναι καταγεγραμμένοι σε σχετική λίστα που έχει δοθεί στην “ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ”.

Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για όλους σας, είμαστε ΟΜΑΔΑ και για ακόμα μια φορά θα το αποδείξουμε με την παρουσία μας και ομοιόμορφα ντυμένοι με την φόρμα αποστολής από το BOX.

ΜΙΑ ΠΟΛΗ… ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ… ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ…!!!

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Σπύρος Παπαδόπουλος

Υ.Γ. : Η προπόνηση για το τμήμα της Κ14, δεν θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10/04.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων για τα υπόλοιπα τμήματα, θα τηρηθεί κανονικά την Δευτέρα 10/04, καθώς δεν συμπίπτει με την ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Leave a comment

1 Comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *