Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά 02 - 05/01/2024

Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά 02 - 05/01/2024

Κ11 Άσπροι ( Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά Alma Club Άλιμος)

Αναφορά αγώνων – Προπονητής Ντάνι Χρήστος

ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1:13

ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 9:5

ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ-VALENCIA FC 5:3

Η ομάδα μας συμμετείχε σε ένα ωραίο τουρνουά με καλές και δυνατές ομάδες. Κατάφερε μια νίκη και δυο ήττες. Όσα παιδιά συμμετείχαν στους αγώνες έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μπράβο σε όλα τα παιδιά !! Η συμμετοχή είναι νίκη!

Κ13 Μπλε (Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά Renti Arena Soccer Club)

Αναφορά αγώνων – Προπονητής Μαρκαντώνης Νίκος

ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2    3-0

ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – COERVER  7-2

ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – THUNDERS   4-3

ΤΕΛΙΚΟΣ:

ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1    0-8

Η ομάδα μας πήρε μέρος στο Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά που έγινε στο Renti Arena Soccer Club. Τα παιδιά ευχαριστήθηκαν τη διοργάνωση παίζοντας με αρκετά ανταγωνιστικές ομάδες με πολύ ταλαντούχους παίκτες. Στο αγωνιστικό κομμάτι τα παιδιά έβγαλαν τρομερό πάθος παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο και σκοράροντας πολύ όμορφα γκολ. Στα 3 πρώτα παιχνίδια καταφέραμε να είμαστε κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να νικήσουμε και τα 3 και να περάσουμε στον μεγάλο τελικό. Δυστυχώς εκεί δεν μπορέσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα, παρ’ όλη την θέληση και την προσπάθεια των παιδιών, λόγω της διαφοράς σωματοδομής με τους αντιπάλους. Παρ’ όλα αυτά, όλα τα παιδιά το πάλεψαν μέχρι το τέλος και δεν παράτησαν ούτε στιγμή το παιχνίδι, κατακτώντας έτσι τη 2η θέση στο Τουρνουά. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια!!!

Κ13 Άσπροι – Γαλάζιοι (Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά Alma Club Άλιμος)

Αναφορά αγώνων – Προπονητής Ντάνι Χρήστος

ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0:1

ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΙΩΝΕΣ 0:0

ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΑΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 4:0

Τρεις πολύ δυνατούς αγώνες έκανε η ομάδα μας στο Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά που συμμετείχε. Παρά τις απουσίες λόγω των ημερών, όσα παιδιά συμμετείχαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έδειχναν να απολαμβάνουν κάθε λεπτό του τουρνουά και αυτό είναι το ζητούμενο. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν !!!

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *