Θρίαμβος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στη Θεσσαλονίκη

Θρίαμβος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στη Θεσσαλονίκη

Το τμήμα της Ενόργανης Γυμναστικής του “Γ.Σ. Καλλιθέα”, συμμετείχε στους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής Α΄ – Β΄ Κατηγοριών Ανδρών – Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων, που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 13 – 14 Μαΐου, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» στην Θεσσαλονίκη.

Ο “Γ.Σ. Καλλιθέα” εκπροσωπήθηκε στην Κατηγορία Γυναικών από την αθλήτρια του Συλλόγου μας Βασιλοπούλου Χριστίνα και στην Κατηγορία Νεανίδων από την αθλήτρια Σάγκα Δέσποινα.

Η αποστολή του “Γ.Σ. Καλλιθέα” αποτελούμενη από τον Τεχνικό Διευθυντή Σιούτη Κώστα, την Έφορο Ενόργανης Γυμναστικής Αλιπράντη Βίκυ και τις αθλήτριες Βασιλοπούλου Χριστίνα και Σάγκα Δέσποινα ταξίδεψαν αεροπορικώς την Παρασκευή το πρωί για την Θεσσαλονίκη και επέστρεψαν αεροπορικώς αργά χθες το βράδυ, με «βαρύτερες αποσκευές», καθώς έφεραν μαζί τους πολλές Διακρίσεις.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 12/05 πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στο πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης».

Το Σάββατο 13/05 αγωνίστηκαν στο Σύνθετο Ατομικό και στους Προκριματικούς Αγώνες των Οργάνων.

Η Δέσποινα Σάγκα κατέκτησε το Αργυρό Μετάλλιο και την 2η Θέση στο Σύνθετο Ατομικό και προκρίθηκε και στους 4 Τελικούς Οργάνων για την Κατηγορία Νεανίδων.

Η Χριστίνα Βασιλοπούλου κατέκτησε την 4η Θέση στο Σύνθετο Ατομικό και προκρίθηκε στους 3 Τελικούς Οργάνων (Άλμα, Δίζυγο και Δοκό Ισορροπίας) της Κατηγορίας Γυναικών.

Την Κυριακή 14/05 αγωνίστηκαν στους Τελικούς Αγώνες των Οργάνων.

Η Χριστίνα Βασιλοπούλου στην Κατηγορία Γυναικών κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Δίζυγο και έλαβε την 4η Θέση στο Άλμα και την 5η Θέση στη Δοκό Ισορροπίας.

Η Δέσποινα Σάγκα στην Κατηγορία Νεανίδων κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Δίζυγο, το Χρυσό Μετάλλιο στις Ασκήσεις Εδάφους, το Αργυρό Μετάλλιο στο Άλμα και την 4η Θέση στην Δοκό Ισορροπίας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους, τον Τεχνικό Διευθυντή, τους Προπονητές, τους Εφόρους του Τμήματος και τους Αθλητές !!!

Πολλά Μπράβο και Συγχαρητήρια στις Αθλήτριες του “Γ.Σ. Καλλιθέα”, Χριστίνα Βασιλοπούλου και Δέσποινα Σάγκα, για την εξαιρετική προσπάθεια, τις καθημερινές προπονήσεις και τον κόπο που καταβάλλουν αυτές και οι οικογένειες τους, οι οποίες μετουσιώθηκαν στις πολλές Διακρίσεις που λάβαμε ως Σύλλογος, αλλά και προσωπικά οι ίδιες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής !!!

Το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμη η Οικογένεια του “Γ.Σ. Καλλιθέα”, νοιώθουμε πραγματικά υπερήφανοι, για την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιείται στο Τμήμα της Ενόργανης Γυμναστικής !!!

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *