Τουρνουά ποδοσφαίρου στο ΣΟΦΙΚΟ Κορινθίας

 Τουρνουά ποδοσφαίρου στο ΣΟΦΙΚΟ Κορινθίας

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κ14 του συλλόγου μας το διάστημα Σάββατο 16/04/2022 έως και Δευτέρα 18/04/2022 συμμετείχε σε τουρνουά ποδοσφαίρου στο ΣΟΦΙΚΟ Κορινθίας.


Η ομάδα είχε στην αποστολή της 17 παιδιά και δύο προπονητές (τον προπονητή τους ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΟΥΝΙΑ και τον προπονητής της Κ08 ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΑΚΗ)


Η ομάδα έδωσε συνολικά τέσσερις (4) αγώνες και σημείωσε 3 ήττες και 1 ήττα

  • Έχασε με σκορ 7-2 από την ομάδα Maroussi City

Σον αγώνα αυτόν και μόλις το 5ο λεπτό ο Αλεξανδρος ΔΕΛΕΓΚΟΣ τραυματίστηκε και δυστυχώς αποχώρησε από το τουρνουά, όμως όλη η ομάδα του αφιέρωσε (τουλάχιστον) την προσπάθειά της σε όλους του υπόλοιπους αγώνες

  • Εχασε με σκορ 4-0 από την ομάδα Νίκη Αλίμου
  • Έχασε με σκορ 5-2 από την ομάδα της Καρύστους και
  • Νίκησε με σκορ 3-0 την ομάδα από την Νέα Μάκρη

Να σημειώσουμε ότι οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες με πολύ κρύο και συνεχόμενη βροχόπτωση σε όλους τους αγώνες που δώσαμε.

 
Ο σκοπός και στόχος του συλλόγου , των προπονητών, των παιδιών και των γονέων (που σημειωτέων ήταν παρόντες σε όλους τους αγώνες των παιδιών τους παρά τις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες) ήταν η ομάδα να αποκτήσει τις εμπειρίες που πρέπει.

 
Αγωνιστήκαμε με ομάδες που γνωρίζαμε ότι είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο , μέλη της γνωστής ακαδημίας ποδοσφαίρου Coerver, αλλά εμείς το ζητήσαμε και το επιδιώξαμε.Γιατί πολύ απλά , ο σύλλογος έχει πολλές βλέψεις για αυτή την ομάδα.

Θέλουμε να δυσκολευτούμε, θέλουμε να κουραστούμε, θέλουμε να ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ και ξέρουμε ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε όλοι.
Το ξέρουμε ότι έχουμε καταπληκτικά παιδιά και προπονητές στην ομάδα μας και για αυτούς η διοίκηση του συλλόγου είναι αποφασισμένη να “κουραστεί”.

Μια Πόλη!!…Μια Ομάδα!!…Μια Ιστορία!!

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *