6ος αγώνα ιστορικής μνήμης στην ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

6ος αγώνα ιστορικής μνήμης στην ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Με σύνθημα «Τρέχοντας στην Ιστορία», και τιμώντας τις αλησμόνητες πατρίδες, πραγματοποιήθηκε την ΚΥΡΙΑΚΗ 09/10/2022 για 6η χρονιά ο Αγώνας Ιστορικής Μνήμης, Nea Smyrni Historic Run.

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός μετά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο και τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε, δύο χρόνια μετά τη διακοπή του εξαιτίας της πανδημίας, με πολλές νέες δράσεις, που αφορούσαν την επέτειο για τα 100 χρόνια από την Καταστροφή της Σμύρνης, αναδεικνύοντας το βαθύτερο μήνυμά του.

Το 6ο Historic Run, διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης με την υποστήριξη του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, περιλάμβανε δε τις διαδρομές των 10 χλμ. και 5 χλμ., οι οποίες ήταν πιστοποιημένες από την AIMS, καθώς επίσης και τη διαδρομή των 2,5 χλμ.

Όλοι οι αγώνες διεξήχθησαν αποκλειστικά επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου με εκκίνηση το Άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πλατεία Νέας Σμύρνης.

Ο Αθλητής του ιστορικού μας Συλλόγου του Γ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, Γιώργος ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ κατέλαβε την τιμητική 3η θέση στην διαδρομή των 2,5 χιλιομέτρων τιμώντας έτσι και τον Σύλλογό μας , αλλά και την ιστορική αυτή διοργάνωση.

ΜΠΡΑΒΟ Γιώργο”

Leave a comment

Send a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *